Eymenozlem 24 hafta 530 Gr ile doğan kızım Bugün 9. Günümüz kızım hala savaş veriyor ♥️ ama çok korkuyorum ki çevremden okadar kötü şeyler duyuyorum ki engelli olucak çok hasar kalır diyenler 😔ne düşünucehimi bilmiyorum 😔çok korkuyorum
Sekerhamuru09 Eymenozlem güzel düşün canım lütfen bırakma kendini inşallah sağ salim kucağın da olduğu günleri de görürsün Allahm kolaylık versin 🙏
Dennz Eymenozlem içinizi rahat tutun evladınız içiN Allah’a dualar edin etrafınızda konuşanlara kulak asmayın bırakın ne derlerse desinler herseyin en iyisini rabbim bilir. Umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız evladınızı sağsalim çıkar ordan♥️
SelinYakgul Eymenozlem yüreğini ferah tut canım. Onlar çok güçlüler 🧿 bolca dua et. Sen iyi ol ki bebeğin iyi olsun. Güçlü dur ayakta kal 🎀🌸 inşallah beraber eve geçtiğiniz günleri de görürüz. Dualarımdasın ♥️🧿
Efenin_annesii Eymenozlem Allah’tan başka kimse bilemez için ferah olsun bak herkes dua etmiş ediyor rabbim sağ saglim eline alıp sağlıkla da büyütmek nasip etsin inşallah çok geçmiş olsun 💮
Eymenozlem Dennz İnsallaj çok teşekkür ederim bu dönemde iyi zeyler değil de en ufak kötü bı söz daha çok oturuyor insanın içine 😔
Eymenozlem denizmom11 dudininannesi 1suranur1anne Mercimekismom Avukat_Anne Avukat_Anne Banuka Efenin_annesii SelinYakgul denizmom11 hepinizden Allah razı olsun iyiki varsınız ♥️ gerçekten sizlere yazmak nasıl iyi geldi. Rabbime emaner ettim minik kızımı hep duam hayırlı sağlıklı kapılar açsın rabbim diye hiç tanımadığı teyzelerindrn dualar geldi inşallah rabbim kabul eder
Banuka Eymenozlem Allahım sana bağışlasın bebeğini.İnşallah iyi olacak ve kavuşacaksınız 💗senin ettiğin dua bebeğinin çevresinde kalkan oluşturur bol bol dua et 🌺
Avukat_Anne Eymenozlem benim kuzenim bundan 15 yıl önce 28 haftalık 830 gram doğdu sonra kilosu indi biraz daha ama mücadele etti. Şu an hiç bir problemi yok çok şükür ki ve bu dediğimle şu an ki teknoloji arasında 15 yıl var umarım hiç bir şey olmaz sağlıcakla kavuşursunuz yavrunuza 🙏
Mercimekismom Eymenozlem Rabbim şifa versin arkadaşım 🙏🏻 Sen gönlünü ferah tut inşallah güzel haberlerini alacağız miniğin dualarımız onunla 💜🙏🏻
1suranur1anne Eymenozlem sana onu veren rabbim insanlar ne biliyor ki anca konuşurlar görürsün senin miniğin o savaştan galip gelicek o konuşan hepsini susturucak sen yeterki üzülme 💚
dudininannesi Eymenozlem Ya kim nasıl söyleyebiliyor böyle şeyler tövbe yarabbim ya. Rabbine sığın canım. Kurban olduğum Allah’ım öyle kudretli ki her türlü mucizeyi önüne serer inşallah. Bol dua ile inşallah bebeğini kucağına alırsın bize de haber verirsin başardık diye ☺️🥰 dualarım seninle Rabbim yar ve yardımcınız olsun 🌹♥️
denizmom11 Eymenozlem kimseye kulak asmayın Allah büyüktür ona dua edelim sağsalim kucağınıza alınnnnn bebeğinizi❤️❤️❤️
Papatya17 Eymenozlem kimseye kulak asmayın rabbim bilir her şeyi umarım bebeğin ile birlikte çıkarsın o hastaneden bebeğin inşallah iyileşir rabbim sana evladını bağışlasın inşallah ❤️ su dönemki teknoloji ile ne bebekler yaşıyor canını sıkma sakın kimseye de kulak asma çok geçmiş olsun 🙏
iki_minik_annesi Eymenozlem Allahtan umudunu sakın kesme bak gor nasil guclu bir bebek olcak Allahin izniyle Rabbim saglik guc Ömür versin sen ayakta dur ki bebegin senden guc alsin
Zeren0908 Eymenozlem korkmayın Allahın izniyle birsey olmaz çevreyede bakmayın sanki onlar çok bilmiş veya doktorda değiller Allah’ta dediler inşallah sağlığına kavuşur
Zeynepabide Eymenozlem 24 haftalık dogdu eşimin kuzeninin kızı. İyide baktı annesi hastaneden sonra. Mini mini büyüdü ama zamanla toparladı. Suan 3 yasını gecti herseyi cok normal ve harika👍🏻Hatta 2. Yi dogurdu eşimin kuzeni gecenlerde
Yavrum_herseyim Eymenozlem İçini ferah tut canım onlar çok güçlüler bizden de gucluler kimseyi de takma nederlerse desinler inşallah sağ salim kucağına almayı nasip etsin rabbim sağlıklı saatli Allah büyüktür korkma . Dualarimdasin. Allah’ım yar ve yardımcın olsun .