Aypare_ Hilalkaratas 12 haftalıkken doktorum kız dedi cuma günü detaylı ultrason var bakalım değişmezse kız şuan 😄
Kumpr Şuan 11 haftalığız doktorum bir iki haftaya cinsiyetlerini görürüz dedi 🤲 pazartesi ikili test için randevu aldım. Siz kaç haftalıksınız
Minigin_annesi0 Haftada doktorum söylemedi sorsaydım belki tahmin yapardı, 14. Haftada sordum kız dedi ❤️
seren_navruz34 Bana 12. Haftada kız tahmininde bulundu 15. Haftada yüzde 99 erkek dedi. Yani 12. Haftaya pek güvenme derim
Hilalkaratas 12 haftalık hamileyim ben yarın gideceğiz gel cinsiyetine bakalım dedi çokta heyecanlıyım dua edin ilk hamileliğim
seren_navruz34 Hilalkaratas içini ferah tut kuzum cinsiyet pekte önemli değil hayırlı evlat olsun eli ayağı düzgün olsun o bize yeter 🥰
seymatntrk Haftada doktorum kız dedi hatta utrasyonda bizede gösterdi ama yinede herkese söylemememizi ve cinsiyete göre kıyafet almamamızı istemişti. 3 hafta sonra geldiğinde daha kesin konuşuruz demişti sonra 15. Haftamda kesinleştirdi kız diye 😻
Hilalkaratas seren_navruz34 tabi ki öyle her doktora gittiğimde kalbim ağzımda gidiyorum kalp atışını duyduğumda rahatlıyorum inan
seren_navruz34 Hilalkaratas vallahi aynı durumlar bendede var. bizde 19 haftalığız haftaya detaylı ultrasona giricez çok özledim 4 haftadır göremiyorum 😅
Hilalkaratas seren_navruz34 yaaaa 🥰 görmeden dokunmadan kokusunu içine çekmeden nasıl özler insan dimi ama özlüyor işte inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız ♥️
ozge07070 Hilalkaratas 12+6 da %80 erkek dedi doktorum bi çıkıntı gösterdi bu haftalarda kızla erkeğin çıkıntısı aynı olur dedi. 17+0 da %100 kız dedi 20+5 de detaylı ultrasona girdim oradaki doktor kız olduğunu onayladı. Şuan 21+6 yız 😊
Mavistez Bende 15 haftaligim geçen hafta gittim devlete gittiğim için belki değil dedi özele gideceğim bende sağlıklı olsunda öncelikle ama insan yinede heycanlaniyor