Sina Arkadaşlar trawel sistem bebek arabası araştırmaı içersindeyim markaları alabilir miyim? Kimler ney kullanıyor mimayı çok beğeniyorum ama baya tuzlu 😇
Ssr2561 Sina canım ben ebebekten aldım hero baby plus travel sistem gayet güzel daha bebişimizin doğmasına 1 ay var kullanmadım ama gayet kullanışlı gözüküyo tavsiye ederim 1.100 tl ye aldık
deletedmom351 Sina Wellgro Q3 kullanıyoruz 899 tl tek sorun çok büyük olması bagaja sığmıyor ama rahat ve kullanışlı
dlrkmlglb Sina Mamas&Papas URBO 2 modelini aldık, şuan indirimde fiyatı, 2.700 tl. Normali fiyatı 3.490 dı baya uyguna geldi. Çok kaliteli bir araba ve çok kullanışlı tavsiye ederim.
Bahar54 Sina prego quattro aldik ozellikle katlandiginda kucuk olmasina dikkat ettik. Henuz kullanmadik ama kullanan arkadaslar cok memnun kalmislar. 1250 tl ye maloldu.
Yucelyldrm33 Sina casual cadillac trone air safe aldim cok kaliteli araba sürüsu falan cok guzel kolay tek sıkıntısı birazck agir olmasi yuksekte oturuyosan ve asansorun yoksa hafif biseyler almalisn 😊