MehtapKB Cnnhls erken değil canım 38. Haftada olacak dedi,ben tahmini bikaç hafta dedim,35 bitmek üzere çünkü. Panik atağım olduğu için istedim ben sezaryen
Meydeyyy Minikbebek alsan bile çok almazsın hem kilo alsakta doğumdan sonra gidicek inşallah yeterki bebislerimizin kilosu iyi olsun 🤗🤗
Gulalmina Minikbebek gercekten zorlasti hersey oturup kalkmak bile zor geliyoo ya 1 eylul ya 10 eylul bnm konustum doktorla sezeryan olucak
Gulalmina BusraMuratS benimm son adet tarihine gore 15 16eylul ama sezeryan olucagi icin ya 1 eylul yada 10 eylul tabi dahada erkwn olmazsa
Sema166 Minikbebek Bu haftaya kadar iyidi 35 hafta çok fena geçmiyor sırt ağrısından ölüyorum bi an önce doğsun istiyorum artık o derece 🤤
busroren Semakacan benım de aynı. 34+1 iz. Çatı ağrısından oturup kalkamıyorum. Yürümekte zorlanıyorm.. Bebeğin basısına bağlıymış😊
HandeA Minikbebek 34+2 deyim. İyice zorlanmaya başladım. Çok belim ağrıyor. Yatmak kalkmak iyice zorlaştı. Sıcaklar zaten mahvediyor😶 Keşke biraz serin olsa. Dayanıyoruz, Az kaldı inşallah🙏
Eymenensari Sıcaklar, kalp çarpıntısı ,geceleri dönerken zorlanmak , özellikle bebek kendini taş gibi yaptığı zman çarpıntım oluyo sizdede öylemi
Ozgeyrsc Meryemocak2461 benmde kasılmam var ve yürürken çok sertleşiyo karnım soda içsem rahatlatırmı acaba
Meryemocak2461 Ozgeyrsc yururken kasilmalar normal sanmam sodayla duzelecegini hizli yururmemeye sakin ve yavas hareket etmeye bakmalisin bu seni rahatlatir
Elifnurrr Minikbebek artık geceleri yuvarlanamıyorum dönerken 🤯 bir de Canımın hareketleri canımı acıtmaya başladı 😇