BusraMuratS Minikbebek Bizde 34+2 yiz gece uykuya dalana kadar çok zorlu sanki biri boğazımı sıkıyo gibi sağdan sola dönerken de kendimi 70 yaşında gibi hissediyorum 😅 son adet tarihine göre doğum 14 eylül ama öncesinde de olabilir tabi Allah izin verirse normal doğum istiyorum 😊
Meydeyyy Minikbebek 34teyiz geçmek bilmiyor sanki sıcaklar,gece uyuyamamak,sırt ve bel ağrısı of of😭😫😃
Semakacan Minikbebek 34+1 bende artık baya ağırlaştım ev işleri çok yoruyor ayakta fazla kalamıyorum çatı ağrım var yürürken , otururken bile hele gece yatakta sağa sola dönerken resmen zulüm 😥 normal mi çatı ağrısı acaba?
Busra91 Gündüz iyide geceler fena.sağımdan soluma dönemiyorum.bide bu gece göğüs kafesime baskı yaptı hep zor bi geceydi.şikayet etmiyorum tabi kesinlikle elhamdülillah güzel günler geliyo inşallah az kaldı
Minikbebek Busra91 oyle hepimizinde oluyor şükür bu zmaana kadar birşekilde geçirdik bundan sonrada inşallah geçicek konuştunuz mu doktorunuzla doğum ne zaman
Minikbebek Cnnhls öyle canım nefes darlığı gece cok oluyor bende biraz kolanya sürüp rahatlatıyorum kendimi az kaldı inşalalh hepimzin zamanu belli mi konuştnuz mu doktorla
Cnnhls Minikbebek Son zamanlarımız sabredicez meleklerimiz için benim belli canım sezeryan olduğu için 3 eylüle gün verdi Allahın izniyle 38+2de alınıcak bebisim 8 kilo aldim bende toplamda bende 27 gün kaldi ❤
Gulalmina Minikbebek gercekten zorlasti hersey oturup kalkmak bile zor geliyoo ya 1 eylul ya 10 eylul bnm konustum doktorla sezeryan olucak
Busra91 Minikbebek eylülün başı gözüküyor tarih olarak ama bebeğimiz biraz iri gibi başıda iki hafta öndeydi en son kontrolde.bi sonraki kontroldede böyle olursa sezeryan olabilir gibi konuştu.beklemedeyiz😊
Minikbebek BusraMuratS bende 34+4 günlüğüm ama eylülün ilk haftası gelsin istiyorum çok bekledik zaten doktorum 37den sonra normal dogudunda sıkıntı olmaz diyor normal istiyorum şimdilik öyle görünüyor bakalım zaman ne gostericek hepimzin sağlıkla dogsun bebislerimz 😀
Gulalmina BusraMuratS benimm son adet tarihine gore 15 16eylul ama sezeryan olucagi icin ya 1 eylul yada 10 eylul tabi dahada erkwn olmazsa
Minikbebek Meydeyyy benimde bacaklarım çok kasiliyor cok ağırlarım var ama bebisim için her şeye katlaniriz
selen8sefam İyice ağırlaştım çatım ağrıyo sabah iyi de gece uyumak ölüm sağa sola dönerken ağrıdan uyanıyorum 😒
Minikbebek selen8sefam az kaldı hepimziin inşallah bunca zamanı geçirdik şükür gerisini de geciricz inşallah kilolar ne durumda kac kilo aldınız
Meydeyyy Minikbebek hele bacaklarım bide huzursuz bacak sendromu var sallamaktan yoruldum resmen yol yürümüş kadar oluyorum😢😢🤗
BusraMuratS Minikbebek şöyle benim biraz karışık hamile kaldığımda ilk ay 4 kilo verdim onun üzerine 7 kilo aldım yani hamile kaldığım kiloya göre 3 kilo oluyo hangisini söylicem bilemedim 😅 sizin nasıl ?😊
Meydeyyy Minikbebek ben toplamda 6 kilo aldım ama sürekli midem bulanıyor kusuyorum o yüzden galiba sen kaç kilo aldın 🤗🤗🤗
selen8sefam Minikbebek inşallah bian önce geçse bitse de sağlıkla alsak kucağımıza 33 haftalığım 16 kilo aldım sen kaç kilo aldın
Minikbebek BusraMuratS bende 34+4günlüğüm 11 kg aldım bakalım cok almak istemiyorum ama sağlıkla doğsun insallah
Minikbebek Meryemocak2461 öyle yapicam normalde ara öğünlerde içiyordum ama smdi gece uyumadan iceyim☺
Ozgeyrsc Meryemocak2461 benmde kasılmam var ve yürürken çok sertleşiyo karnım soda içsem rahatlatırmı acaba