gulerhasturk Haftaya giriş yaptık hafif sancılarım varmış hap kontenjanıma bir hap daha eklendi. Adalat crono diye bir hap. Bu hapla beraber günlük 5 hap içmiş oluyorum. Rekor kimde ☺
iki_melek_annesi gulerhasturk Enox iğne, coraspin kan sulandırıcı, decavit bide kan hapı düzenli kullanıyorum
Fasulyeninannesi1 Demir ilaci Kalsiyum Magnezyum Balik yagi multivitamini Iyot ilaci Probiyotik ilaci Kabizlik ilaci Icim disim ilac oldu benim 🥲 bir de bulantilarda aldigim ilac var 🤦♀️
Mavimsihanim 30 haftadan selamlar 📢🤰🏼 Kan ilacı ferro Kasık ağrısı için progestron sanırım Şimdilik bu ikisi takılıyoruz 😄
gldn065807 gulerhasturk kan sulandırıcı kolişin diye bir ilaç multi vitamin progestan kan hapı iki tane antibiyotik idrar yolu enfeksiyonu için hatirladiklarim😅 kan sulandırıcı ıgnede var tabiki d vitamini için kapsül
Vldnshn1 gulerhasturk 2 hap 2 suda çözünen vitamin 1 tane de vitamin yağı en kötüsü de bu suda çözünebilen ilaçla yağ midemi bulandırmaya başlıyor :(
FusunF gulerhasturk Demir ilacı iki adet ikisi ayrı Kalsiyum-magnezyum Multivitamin Toplamda 4 adet 😂
1mervedir gulerhasturk D vitamini Demir Magnezyum Multivitamin Mide koruyucu Kabızlık şurubu Bir de hemoroit kremi
iki_bal_annesi58 gulerhasturk coraspirin vitamin kan ilacı birde içinde omega 3 içeren bir ilaç var Allah tan vitamin bitti de başka bir vitamin yazdıracam mahvetti beni ikiye kırıp içtigim halde zor yutuyordum midem bulanıyordu