Rbsb1803 Kızlar hayırlı geceler, 19. Haftama girdiğimden beri gece gündüz farketmeksizin sürekli midem yanıyor hani kursağım kaynıyor derler ya aynı o şekilde. Buna bir çözüm var mı nolur yardımcı olun geceleri uyur uykumdan uyanıyorum resmen 😪😟
ElfErk Rbsb1803 doğal çözüm olarak ılık süt bana iyi geliyor. Ama kötü olduğu zamanlarda rennie ya da gaviscon kullanıyorum 🙋♀️
CerenCylnOzl Rbsb1803 baş Rbsb1803 başucumda gavisconla yatıyorum resmen ama özellikle pembe olan çok iyi. Haftada 1 şişe bitiriyorum 🥵
QueenMommy CerenCylnOzl Banada bugün doktorum mide yanması için verdi bunu istediğmiz saatte yanma olunca içebilirmiyiz üzerinde günde 3 defa yazıyor ama gereksizde kullanmak istemiyorum
CerenCylnOzl QueenMommy valla benim gittiğim doktorda hamileyken çok çekmiş oda benim yaptığım gibi içiyormuş. Bende artık hat safhaya ulaştıktan sonra şişeden direk yudum yudum içiyorum. Tabiki abartmamak gerekir ama benim sabit bir acım var artık 31+3 deyim resmen ciğerim acıyor 😓
Gizgizgiz CerenCylnOzl gaviscon en masum olanıymış kana karışmıyor dedi hem dahiliyeci hem genel cerrah yani eser miktarda geçiyormuş oyğzden rahatlıkla kullandım
CerenCylnOzl Gizgizgiz evet en iyisi o, bazen de dışarıdaysam eğer yanımda koca şişeyi taşımayım diye rennie alıyorum onu kullanıyorum oda idare ediyor. Zaten ikisi de en fazla yarım saat sürüyor etkisi 🥵
Gulendammm Benimde öyle hatta az önce yaşadım sade soda içtiğimde geçiyor benim istersen bi dene derim