Sonunda bende buraya doğurdum diye yazabiliyorum kızlar çok şükür 🙏🏻 40+2 de doğum yaptım tabi bundan 11 gün öncesi nişanım gelmişti 1 cm açıklık vardı. Ama bende ne sancı ne su gelmesi hiç bir belirti yoktu. Gelelim 18 Kasım gününe 🤗 Bende yine ne sancı ne de başka bir belirti yokken sırf günüm doluyor diye acilden gittim hastaneye devlet hastanesine gidiyordum. Acilden girdim dedim benim 11 gün önce nişanım geldi günümde doluyor muayene olmak için geldim dedim. Acildeki kadın doğum doktoru önce ultrasona aldı daha sonra alttan açıklık muayenesi yaptı ve malum devlet hastanesi bana hiç bilgi vermeden doğumhaneye yatış veriyoruz bu hastaya nst bağlayın sonrada doğumhaneye gönderin deyince dedim Allah’ım bugün o gün 😅 Nst de iken hemşireye sordum bende ne sancı var ne başka birşey neden yatış verdiniz diye bana dedi ki 3 cm açılman var gününde dolmak üzere o yüzden eve göndermedi diye 😬 neyse çıktım nstden eşim dışarıda evrakları halletti onunla sarılıp vedalaşıp girdim içerii 🙈 12:10 da doğumhanedeydim lavman yapıldı sancı odasında Nst bağlandı ama 0 sancı doktor geldi suni sancı başlatalım yavaştan bakalım nasıl ilerleyecek dedi saat 13.00 da başladılar suniyi vermeyee 🤪 sancılar bende adet sancısı gibi geliyor gidiyor 25 30 35 arası. Saat oldu 14.30 doktor geldi suyunu açalım doğum hızlı ilerlesin dedi. Açtılar suyumu bende bundan sonra dayanılmayacak sancılar başladı. Allah’ım kıvranıyorum ikinci doğumum ama unutmuşum nasıl bir acı olduğunu 😂 sonra ara ara muayene için gelip gidiyorlar doktor son geldiğinde “personel hanıım masaya doğum alıyoruz sandalye getirin” diye sonra bana dönüp çatala çıkana kadar sakın ıkınma diye uyarıda bulunduğunu duydum o sancıyla çatala nasıl çıktım asla hatırlamıyorum 🤦🏻♀️😂 çatala yatar yatmaz bende aşırı bir ıkınma hissi gelince geliyooorr diye bağırdığımı kuvvetlice ıkındığımı hatırlıyorum o ilk ıkınmamda bebeğim doğmuştu hemen tam karşımdaki saate baktığımda saat 17.35 ti 😌 5 saatte gelmişti mis kokulum. Buraya kadar herşey çok güzeldi bana göre çabuk ilerledi kolay doğdu oğlum ama kesi olduğu için 9 tane dikişim var ve bugün 6. günümüz ben hala dik oturamıyorum ya sağıma ya soluma veriyorum yükümü. Birde doğumdan sonra bebeğin pilesentasını çıkarırken parçalanmış yaklaşık 1 saat onu temizlemeye uğraştılar o 1 saat bana 1 yıl gibi geldi aşırı canım yandı 😣 Ama herşeye rağmen mis kokulum yanımda çok şükür Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu 🤲🏻 Biraz uzun oldu hakkınızı helal edin 🙏🏻🌸