BMine Bebek için daha yeni alışverişe başladıkta önceden kullanıpta memnun olduğunuz saç-vücut şampuanı, sabun, bebek yağı, pişik kremi ve vücut losyonu önerilerileriniz yazarsanız sevinirim çok kararsız kaldım şimdiden teşekkür ederim
Heather BMine tamamı mustela idi. 2. Hamileliğim sadece mustela şampuan ve bebek yağı aldım, pişik içinde eczaneden hametan alıyorum ben diğerleri iyileştirmek üzerine değil önlemekamaçlı o yüzdn.
Kamusbuglem BMine kızımı dalinle büyüttüm çok sükür hiç bir sıkıntı yasamadım saçlarını bir görsen maşşalah cok güzel konak sorunuda yasamadım cildiinde bir problemde olmadı cok şükür pişik için ilk etapta bepanthol aldım önlemesi için 3 aydan snra falan eczaneden hamazinc aldım en etkili pişik kremi o hemen geçiriyor ve her gün kullanıyordum
Derensmom BMine kesinlikle mustela set..her şeyi cok güzel yağı kremi şampuanı…elim eczaneden bepantöl pişik kremi yedek almış bir gün onu kullandım hiç bir etkisini görmedim..mustela pilim kremi 2 saatte popodaki kızarıklığı gideriyor iyileştiriyor
Seranad Ben şampuan vücut yağı mustela kullanıyorum pişik kremi hem bepanten hem mustela kullanıyorum çok memnunum mustela özellikle temiz içerik. Deterjanda siveno kullanıyorum o da temiz içerik
DRYD Ben şampuanı uni baby, pişik kremini sebamed aldım. Deterjanı da roxy aldım. Deterjanda biraz belirsiz kaldım ama bir deneyip beğenmezsem başka markaya geçeceğim.