Beşik neyi tercih ediyorsunuz ?
Ben oyun paralı beşik istiyordum kaynanam çekmeceli olması daha güzel kullanışlı falan diye sizce hamgısı ilerisini de düşünmem lazım büyüyünce onu ne yapıcam kiracıyız maglum sizce ?
    betuloflu ben ikeadan aldım babam kendi evine park besik aldı baby 2 go marka orda kalınca kullanalım diye çok ses yapıyor cocuk değdikçe kumaşından kaynaklı en güzeli ve sağlıklısı ahşap üstelik isim bitince eşim demonte etti kaldırdık hiç yerde kaplamadı çekmeceli değilde sade özelliği olan alabilirsin şimdi 2.bebegime kullanıcam inş ikea henswik model bakabilirsin öneririm
      betuloflu bnde ahsap aldım altında ıkı cekmecesi var buyyk kızım cok deli yatar yere minder seriyorum sabah kapının oradan toplyyorum en fazla 9 ayına kdr yatmıstır şmdi kardeşi olck o kullanacak yazın iyi oluyor ama park beşik bezden sıcak tutarmı diye dşünüyorum kullananlar dha iyi blir tabi
        tgcaty bende kararsız kaldım hanı yaşıma gelınvr kullanır mı diye ama bilemiyorum işte
        betuloflu canım ben park beşik aldım babycasper bence çok kullanışlı mobilyalara göre çevremdeki herkes park beşiği önerdi