Lokumunannesii Kızlar 35+4üz bugun yoğun bir sekılde asagı vajina kısmında Batma şeklinde bir agrı oluyor bebegımın hareketleri iyi sorun yok ama o batma olunca canım yanıyor ve bir anda sanki suyum gelecekmiş hissi yasıyorum sizdede oluyor mu
Sude-96 Lokumunannesii 35+6 O his dün bende de çok oldu böyle tekme hisse gibi vajinam da ama suyum gelecekmiş hissi ne hiç bilmiyorum 🤷♀️
Fundacanik Lokumunannesii Canm bende de oluyor 2 gundur 35+5 olduk rahmim kasiliyor özellikle yemek yerken otururken falan bugunde belim agrio korkuyorum ama 2. Sezeryan olcak benm ilki sezeryandı sezeryandan sonra hamilelikte sanci olurmu acaba cok merak ediyorum noluyor korkuyorum da cantam da hazir degil bu persembe kontrolum var devlet hastanesinde ilk gidicem daha özele gidiyordum mecbur devlete baslamam lazim bu persembe gidicem ne diycek korkuyorum
Sultann1603 Lokumunannesii 37+3 olduk götümden nefes almam dışında bi sıkıntım yok çok daralıym artk😅😅
badembid Lokumunannesii merhabaa 35+1 den selamlaar🎈 ben de 1 haftadır kendimi çok ağır hissediyorum. Yatarken kalkarken batmalar oluyor benim de canım
yagmur_vera Fundacanik Ben de sizin gibiyim 3 gündür de aşırı bel ağrısı oluyor ve zorlanmaya başladım açıkçası.
yagmur_vera Reyyankus Evet ara ara ona benzer şekilde de oluyor. Ben 36+2 olduk biz doğumumuz 8 Aralık olacak sanırım yani geçen kontrolde öyle konuşmuştuk🥰
Reyyankus yagmur_vera bizde 36+2 yiz. An itibariyle. ☺️ Benimde belim boşlukta gibi ağrıyor sanki sırt üstü yatamıyorum hiç çok yürüyemiyorum bir kaç saat önce başladı öncesinde yoktu bu kadar onun için sordum. Sezeryan mi sizinki benim doktorum bana tahmini doğum tarihine 20 Aralık dedi de. Tarihler farklı olunca sormak istedim.
Zeyno16 36+5 oldk. Artk doğrckmşm gbii hissediyorum. Galiba yalancı sancılrda olyo ara ara. Aşa doğru aşırı baskı var oturp kalmk bile zor geliyor.
yagmur_vera Reyyankus Benim de tahmini 21 Aralık ama evet mecburi sezaryen olacağım için gün verildi .
elmassrma Lokumunannesii bende 35+4 üm bugün bende de öyle olsu çıkacak sandım öyle baskı yapıyor ki artık 😂😂
cemrecanimm 37+2 deyim. vajinada igne batma hissi, bel ve sirt agrisi vajinaya baski mevcut bende de. suyu cok tükettigim için 15 dkda bir tuvaletteyim bi de 🤦♀️
Maman-M-E 36+5 olduk bizde ve inşallaaah çok bekletmez diye geçiriyorum içimden zira bu ağır haller, yürümekte zorluklar, çatı ağrısı 2 yaşındaki oğlumla beraber zor geçiyor biraz 🥺🥺
Dugisim Bugün 36+0 olduk şükür rabbime 1 hafta daha beklerse canım oğlum 01.12.2021 gelecek inşallah. Günümüz belli oldu.
edanurciftci Lokumunannesii son haftalar hiç geçmiyor 38 haftalık hamileyim bi haftada ileri de 39 diyebiliriz artık doğsun diye bekliyorum
Sumeyyekaya Lokumunannesii 36+4 um benimde öyle oluyor aşağı doğru baskı oluyor göbeğimi tutuyorum düşmesin die eşim dalga geçiyor tutmasan nere gidecek die 😄 geceleri uyku yok gündüzleri 3.5 yaşındaki kızimdann fırsat bulup uyuyamıyorum çok tuhaf bı ruh halim var bir an önce doğsa diyorum sonra içerde ne kadar kalırsa o kadar sağlıklı ikinci sezeryanim olacak ondan da korkuyorum 😱 kafam çok karışık ya