Yenianneligim Kızlar 27+5 im bugün hiç bebeğim hareket etmedi hiç hissetmedim bir sürü tatlı şey yedim şuanda da çikolata yedim ve uzandım ama tık yok sizce bi sıkıntı var Mıdır yada acile gidip göstermeliyim böyle bi durum yaşayan var mı aranızda
Hayal_et07 Yenianneligim ufakta olsa hissetmediniz mi bir vuruş falan? Eğer bütün tepkilerinize rağmen tepki yoksa acile gidip baktırın bence
Clementinee Yenianneligim hiçmi hissetmedin ben bugün 2 kere çok hafif belli belirsiz hissettim sadece ama doktor kontrolm vardı çok Şükür herşey yolundaydı 🥰 bazen tembelleşiyorlar
seon90 Yenianneligim cnm bu haftalarda hareketleri azalabiliyorndiye biliyorum.ama yinede doktoruna danışsan iyi olur canm
Clementinee Yenianneligim o zaman bi gidin içiniz rahat etsin çünkü siz strese girdikçe hareketleri azalır🥰
Yenianneligim Hayal_et07 öyle yapıcam sanırım teşekkür ederim yoksa gece uyuyamam endişe ederim daha çok
fdmcil Ben 28+6 dayım eşi bebeğin önüne geçtiği için son zamanlarda anca hissediyorum çok stres yapmayın bu durumlarda oluyomus malesef
Yenianneligim Hayal_et07 umarım öyledir korkutuyor biizide daha şimdiden hepimizin bebeklerine rabbim sağlık sıhhat versin inşallah