Busrack22 İyi akşamlar hanımlar 8+6 günlük hamileyim ve ilk hamileliğim en son kontrole 2 hafta önce gittim doktor herşeyin yolunda olduğunu söyledi ama hamilelik belirtilerim azalmaya başladı bu yüzden korkuyorum anksiyetem azıyor resmen sürekli ultrasona da girmek istemiyorum bi yandan da Allah korusun kötü bir durum olsa bi şekilde farkederim diye düşünüyorum, ne yapacağımı bilmiyorum
balllkabagimm Busrack22 ilk üç aylık dönem biterken yani ikinci tremisterfe bu yoğun belirtiler azalıyor hatta kayboluuor herkes elbette bir olmaz ama belirtilerin farklılık göstermesi artması azalması normal bir durum
Glsh14 Busrack22 bende 10 haftalik hamileyim.ilk hamileligimi ogrendigim siralar yumurta yiyordum sonra bi anda tiksindim midem bulandi.1 hafta sonra tekrar deniyim yicem mi acaba dedim yiyebildim hic midem bulanmadi.bebegime bisey mi oldu acaba diye hem strese girip hemde uzulmustum.gecenin bi saatinde dayanamayip doktoruma yazdim.o da normal bisey vucudun bu yeni hormonlarina alisiyor ve ne guzel miden bulanmiyor iste demisti.bende kendimi hic hamile gibi hissetmiyorum sanirim hareketlerini hissedince o hisse buruncez
Melek__81 Busrack22 kanama ve akintilarinda bir değişiklik olmadığı müddetçe korkma anneliğin verdiği duygular bunlar herkes senin gibi kendine evham yapma canım 😉
fdmcil Daha çok yenisiniz ister istemez gün gün farklı belirtiler oluyo bazen hiç olmuyo daha yolun başında bu kadar kafaya takmayın bence kalan zaman hiç gecmez yoksa 😊
Busrack22 Söylediğiniz gibi sanırım fazla düşünmemem gerekiyor ama böylede hiç hamile gibi hissetmiyorum, bir ay kadar sonra ikili teste girince rahatlarım o zamana kadar sabretmeyi başarabilirim inşallah, Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Sevdeavsar Busrack22 bende de ilk başlarda öyle olmuştu kuzucum korkuyordum aynı senin gibi sonra 2 Li test falan yapıldı ondan sonra rahatladım annelik içgüdüsü ondan oluyor bişey olmasın istiyorsun bebişine Allah sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🥰
Busrack22 Glsh14 Galiba annelik böyle bişey daha hissetmeden bile korkmaya başlıyoruz, bazen öyle takıyorum ki gece boyu dua ediyorum allahım bebeğimin iyi olduğunu rüyamda olsun göster diye belki çocukca bir düşünce veya dua ama ne bileyim , sanırım bize biraz pozitif enerji lazım
Busrack22 Sevdeavsar Amin çok teşekkürler, böyle uygulamaları bulanlardan da sizlerden de allah razı olsun birbirimizi görmeden tanımadan destek oluyoruz resmen
Glsh14 Busrack22 evet bunu hamile oldugum gun anladim annelik hic bitmeyen korku endiseymis.bende her gece dua ederim guzel aeyler goreyim diye ama yok dogru duzgun ruya gormeyen ben hamile oldugumdan beri hep kotu garip sacmasapan ruyalar goruyorum.ama olsun biz duaya siginalim kuzum Rabbim hepimizin bebislerini sag salim kucagina almayi nasip etsin.ama ilk zamanlar asiri koekuyordum her gun ultrasona girip bebegime bakmak istiyordum ama sukur simdi bu seyim vazgecti sadece jontrol haftasi gunler gecmiyor gibi.kucaklarimiza sag salim alalim bugunlerde gecicek ozleyecegiz bile☺️