gldn065807 Halime0638 yani banane aralarına girmem eşim şimdiden kızımda kizimlara başladı oğlum bana çok düşkün siz görürsünüz diyor bize bende aralarına girmiyorum 😂😂
Halime0638 gldn065807 😂😂😂 ben giriyorum valla şimdiden bazen karnımı cekip atıyorum yaramaz olcak bu bak nasil hareketli diye bana yazdigi cumle sanane kızımdan ister oynar ister oynamaz 😂😂
Tugbamete Halime0638 benimki sağolsun yatmamı bekliyor ne zaman g*tümü devirsem kalk yatma dercesine tekmelemeye başlıyor bende onu iktirip vurup rahatsız ediyorum herşey karşılıklı 😂😂
mathildaa lunam hahah sapsikler ya :)) insallah cok guzel anlaşırlar sizinkilerde bizimkilerde. Merakla bekliyorum n tepki verecekler diye 😅
Esra7703 Benim oğluşum ultrason bakılırken içeride hareketli yarın 21 hafta olucaz ama ben çok hareketini hissedemiyorum 😥☹
Annenaz Halime0638 benimki sabahları çok hareketli maşallah😍 bugün daha az vuruyor ama dün geceden geni uyutmamıştı☺️
Halime0638 Annenaz Esim icin sanah 6 küsürde uyaniyoruz bizle beraber uyaniyo sabahin köründe hic durmuyor valla ben korkuyorum doğduğunda da boyle olmasından 😂😂
Kkbbra Halime0638 ne sağ yatınca rahat duruyor ne sol’a hiç durmuyor 31 haftalığız 27’den sonra baya hareketlendi
Sunnyfunny Haftadan bildiriyorum bu mini mini tatlis hareketler artık can yakıyor o haftalarin tadını cikarin
Halime0638 Sunnyfunny 😂😂😂 valla yapacak bisey yok ama acısı kötü bazen simdi bile nadir canimi cok acıtıyor o hafta nolcak bilemiyorum