Deletedmom_33 Halime0638 Sağa veya sola yattığımda kasıklarıma vuruyor benimde genelde. 1 aydır saç kurutma sesinde harekleniyor. Son 1 haftadır da arabaya binince sağ göğüs altına toplanıyor tekmelemeye başlıyor 😅
leylo29 Halime0638 olabilr der yavrum benim ya allahim eksik etmesin onun varligini hissetmek farkli duygu valla canim
Halime0638 HeyMommy tabi görürsün Rabbimin izniyle çok güzel duygular inşallah bir an önce yaşarsın kiz zaman çabuk geçiyor ben daha gecen kan vermeye gittiydim simdi 27 hafta olmusum ne ara geçti anlamadım
m_seda41 Halime0638 Ahahaha ellamm demiş yaa Halime sen nerelisin ,bizde çok kullanırlar ellam kelimesini,annem Ankara babam Aksaray li,iki ilde de duyuyorum 😂😂😂😂
Deletedmom_33 Halime0638 Bilmiyorum sevecek mi korkacak mi yeni başladı ona da göğüs altına toplanıyor tekmelemeye başlıyor 🤣
elifinilki27 Halime0638 Güzel oluyo oturduğun yerde yiyorsun hatta bir kaç kere yerken etrafa sıçrattım aşırı komikti 😂😂😂
sumeyraballl Halime0638 2 gün sonra 35 oluyorum 😁 yarın randevum vr doğum şeklini belirlicz gün alıcz