Asyaburcin Arkadaşlar merak ediyorum bebeği haftasına göre 1 2 hafta önden gidenler 1 2 hafta erken mi doğuruyorlar sezeryan olanlara soruyprm süreç nasıl ilerliyor acaba
Teacherandmom Asyaburcin benim 2 hafta önde mesela 38. Hafta gbi sezaryen olacağım doktorum oyle söyledi
Tugba61 Asyaburcin bende bunu merak ediyorum geçen hafta 34teyken 36 çıktı kilosu önden gidiyor haliyle 36 yla uyumlu gidiyor. Sezaryenler neye göre planlanıyor merak ediyorum
Aysegul9371 Asyaburcin hayır yine adet tarihine göre olrsn benimde önden gidiyordu bir hafta kadar ama normal sayıldığı için adet tarihime göre alacak
Aycnnn Asyaburcin 41 çıkıyordu ölçümlerde normal doğum istiyordum ama iri bi bebek olduğu için 38. Haftada sezeryan oldum
nfsduran Benim bebeğim 36 haftalık ama iki hafta önde gidiyor kilosu geçen hafta 3180grdı ve suyumda bayağı bir artış olduğu için perşembe günü sabah sezeryan olacağım. Doktor daha fazla bekleyemeyiz dedi almalıyım diyor
babynil @Asyaburcin 39daysaniz bebek 40sa eger 40i tamamlamis denilio sezeryanda ona gore alinio. Benm bebegimde 1hafta onden gidio onden gitmesi kilo boy olarak die biliorum ama biraz minik dogcak gbi duruo 3kiloyu buluruz ins die dua ediorum