MamedovaAyten Anniişleeer kaç haftadasınız? Aynı haftada olduğum annişler nasıl gidiyor neler yapıyorsunuz? Normal doğum mu sezeryan mı olacaksınız?❤️
Dennz MamedovaAyten dakikalar sonra 33 haftalık oluyoruz. Bir sorun çıkmaz ise normal doğum düşünüyorum çok korkuyorum ama en sağlıklısı o olduğunu düşünerek kendimi teselli ediyorum 😂😂
MamedovaAyten Dennz ben sezaryen olacağım yine de çok korkuyorum inşallah çok güzel geçer hepimizde 🥰
HanifeMeryem 35+3 haftalık ikinci gebelik bir prensesim var şimdi ikinci presnsesimizi bekliyoruz bir an önce kavuşmak istiyoruz😍😍😍 ilk normaldi Allah nasip ederse buda normal olacak inşallah 🌺🌺🌺
HanifeMeryem Dennz amiin inşallah rabbim sağlıcakla kucağımıza alıp evimize gelmeyi nasip eylesin 🌺🌺 çok zor geçirdim hamileligimi umarım doğum ve sonrası kolay olur benim için çok yoruldum 😓😓
MamedovaAyten Sevinc-Berke kaç haftanızda sezaryen olacaksınız benim ameliyat günüm daha belli değil☺️☺️❤️ İnşallah hayırlısıyla kucağına alırsın canım🙏😍
Sevinc-Berke MamedovaAyten Amin canım hepimiz hayırlısıyla alalım minnoşlarımızı 🥰 Doktorumuz aralığın 10 15 arası alırız dedi aralığın 3nde gidecem gün verecek insAllah 🤲🏻😍