Mutluannee Selamun aleyküm kızlar Anadolu yakasında detaylı ultrason hangi devlet hastaneleri yapıyor, özelde yaptıran var mı varsa hangi hastane ve detaylı ultrason ücreti ne kadardı?
Ozlemflz Mutluannee aleyküm selam. Malesef devlet hastanesinde detaylı randevusu bulmak zor. Ben özelde yaptırdım canım 340 TL en uygun yer orasıydı.
MeyraRana Mutluannee devlet hastaneleri bakmıyor mlsf ilhan varank a sordum ordaki doktor perinatoloji dedi orasıda bakmıyor yazıyor bugün burda biri doppler olarak söyleyin diyor öyle alınıyormuş 182 den randevu
Sevilesi Mutluannee her yer çok pahalı ben 8 kasımdan beri randevu arıyorum 20+6 yim. Anadolu yakasında sadece Zeynep Kamil araştırma hastanesi yapıyor. Ben hala randevu bulamadım büyük bir zulüm:(
Ozlemflz Melisagncm ben çok memnun kaldım zaten tek bi doktor var. Ara ara muayene de gidiyorum. Çok ilgili doktor. Ataşehir olarak geçiyor örnek mahallesinde. Arayıp bilgi alabilirsiniz.
Beyzapzk Bağdat caddesinde özel bi kliniğe yaptırmıştım Zeki Şahinoğlu 650 tldi ve çok iyi bir perinatolog tavsiye ederim
Aysoz Mutluannee be ümraniye de perinatolog Erbil çakara gittim. Yanlış bilmiyorsam kendisi zeynep kamil eğitim ve araştırmada da çalışıyor. Ümraniyede de bir klinikte detaylı yapıyor. 340 lira ödedim. 1 saat ilgilendi. Bebiş Yüzünü göstermedi göstersin diye beni 2 kez yürüttü sonra tekrar baktı. Ben çok memnun kalmıştım.
Payan Mutluannee Mehmet Uludoğan caddede muayenehanesi var,nakit 600 TL yaşlı bilgili bir Prof kendis
Civcivim000 Mutluannee devlette randevu olayı sıkıntı ben denk getirememiştim. Uzak olmasına rağmen burda çok bahsedildiği için ümraniyede erbil çakar beye gittim. Çok memnun kaldık tavsiye ederim