Elika0 annelikyolculugu2875 3 aydan sonra boyatıyorlar genelde doğal olduğu iddia edilen boyalarla. Ama bence doğumdan sonraya bırakmak daha mantıklı ☘️
Didemmmmm annelikyolculugu2875 doktorum bana ilk aylarda izin vermedi 37. Haftada boyatabilirsin dedi . Organik boya ile boyadım
Aak1210 annelikyolculugu2875 4. Aydan sonra sıkıntı yok dedi doktorum banada ben tedirgin oldum yine ama şimdi 5 ay bitecek dibine gelmeden aralara aciciyla paket attırmak istiyorum dibine gelmediği için sorun olmaz herhalde 🤦
annelikyolculugu2875 Aak1210 dibe gelmediği sürece bende sorun yok olarak biliyorm ama ıyı arastırmak lazm yıne de🌺
buseclk_ ben 4 aylıktım gayet açıcı ve orayel boyandı saçım sarıya hiçbir şey olmuyor şimdi 25 haftadayız boyayabilirsin ama kapalı alanda kalma o kokuyu içine çekme ben boyattım kendimi dükkanın önüne attım resmen ırda bekledim açılmasını saçımın
gizzzy35 annelikyolculugu2875 Benimde doktorum ilk 3 ay yasakladı. Sonra istediğin boya ile boyayabilirsin ancak soluma dedi. Ben doğuma yakın ombre düşünüyorum o yüzden boyamadım.
DenizveKumsal annelikyolculugu2875 gratisten doğal kimyasal olmayan boya vardı indirimde 30₺ idi onu alıp dip boyamı kendim yaptım çok memnun kaldım hiç kaşınma vs olmadı demekki cidden doğalmiş dedim çünkü ben ne zaman saç boyasam hep kaşınıyordu yanıyordu derim yaralar oluşuyordu hep 🙃 bu boyayı sevdim gratisteki doğal boyayı öneririm 😊
Mltmsncn Bana doktorum 4.ayda ve doguma yakın bir zamanda 2 kez dip boyaya izin verebilirim dedi. Diplere dokunmadan herşeyi yapabilirsin dedi.