alparslanin_annesi https://www.hizliresim.com/3kwyu46 Sizce bu set nasıl hiç bir fikrim olmadigindan tecrübeli annelere soruyorum
Didemmmmm alparslanin_annesi canım ben kiwi markasının 6 in 1 setini aldı. Daha kullanmadım ama buradaki ürünlere benzer ürünler var .
Melekk-911 alparslanin_annesi travel sistem Bebek Arabaları pahalı ve gereksiz kaba buluyorum .o yüzden ilk kızımda baston Bebek Arabası aldım baya da bir kullandım pazar market alışverişlerinde iyi işime yaradı 😁. Şimdi kaldırdım ikinci bebeğe inşallah.park yatak harika bişey 5yasina kadar bile yatabilir. Bu paketi Şöyle ayrı ayrı hesaplamaya kalkarsan fiyatı da iyi bu zamanda
Bir_abla alparslanin_annesi alınmamamlı bence ayrı ayır alın dah aiyi çünkü araba kaliteisz bir kere bir güzle olan oyun parkı o sette
merakliblog alparslanin_annesi bence sen bi bunların benzerlerinden beğendiklerini sepete ekle baktın yaklaşık olarak aynı fiyat kendi sevdiklerini al.
Didemmmmm alparslanin_annesi benim aldıklarım baya sağlam duruyor ve yorumlar çok iyiydi. Beşiği sepet beşik tarzında ben bu kadar büyük beklemiyordum.
alparslanin_annesi Didemmmmm bu benim beşikten mi Peki yorumlarda 9 ayliga kadar diyince geri bi vaz gecer gibi oldum
alparslanin_annesi Melekk-911 bu yorumda 9 aya kadar yazmışlar ondan korktum beşikten 5 e kadar hı vay be omadar sağlam gelmese de resimden bana 😂ayriyeten beşik alalım diyor eşim oyle olunca cocuk 9 aylıktan sonra ne kullanacak gayesine düştü hiç sorma 😂
Didemmmmm alparslanin_annesi Allah Allah ben linke tıklıyorum açıyor🥴 kiwi marka sonda bebek arabaların dan bak istersen canım set halinde
Melekk-911 alparslanin_annesi ama park yatak küçük görünmüyor foto da .bizimki gibi büyük görünüyor. Kızım 3yasina kadar yattı sevmediği için artık yatmak istemiyor istese 5 yaşına kadar yatar boyu sığar yani. 9aya kadar diyorsa düşündürücü bence , acaba görselin aynısı gelmiyor mu yoksa kalitesi mi iyi değili. Yorumlarına bakın iyi araştırın bence
alparslanin_annesi Bir_abla hadi yaaa markadan mi anladınız kalitesizliğini 🤷♀️ nerden almamız daha mantıklı Peki gerçekten hiç bir bilgim yok fiyatı da fazla abartmadan ise yarayacak birseyler almak istiyorum
Bir_abla alparslanin_annesi evet canım markadan anladım bu tip ön tekeklerkli arabalr travellerin en ucuz olanları tekerlkerli aşırı dayanıksız kullanımı aşırı kötü oluyor ve bebk bir yaşındna sonra zor sığıyor bim de çalışıyorum beş müşteriden biri bebekli benden bebk arabalrındna anladığım için çok dikkatimi çekiyor hepsinin arabsına bakıyırumyani joel markası hele kadının bebeği küçüktü daha pusetteydi yani düşün ama tekelrinin perti çıkmış yayalan yaylana gidiyoru 🥲
Bir_abla alparslanin_annesi eğer ikimci el düşünürsüen aynı füyata 6 binlik arabayı bile bukuruusn hemde iyicie araştırısan çok temizini az kullanılmışınıda bulursun onun dışında o fiyata yani 2000 e kadar olan arabalrın geneli aynı malesef ama istersen yine önerebilrim
Melekk-911 Bence git bir bebe mağazasından al.sonucta bebeği taşıyacak yatakta araba da kaliteli bişey olması lazım .yada bebe mağazasında bak ürünlere bir birde internette arastir fiyat farkı ne ona göre al hem kalitesini görmüş olursun