tosbikveannesii Hanımlar hamişler merabalar. Aslında daha öncede bi post açmıştım ama yanıt çok alamadım. İlk emzik Alicam ama ne önerirsiniz Philips night olanmi yoksa damaklimi kiraz uclumu hangisi olduğu hakkında bi fikrim yok onerilerinizi bekliyorum 🌺😌
Haticebt tosbikveannesii bende avent başlangıç setindeki emzik var ama bebeğim çok sevmedi, arkadaşım bibs tavsiye etti.. küçük hanım bibsle mutlu
Derin0712 tosbikveannesii ben nuk cok beğeniyorum kaucuk olanini aldim yumusacik severek emecektir diye düşünüyorum
Melisssaaa tosbikveannesii avent, wee baby, bibs üçünüde aldım fakat sadece bibsi tuttu silikon almadı kauçuk olanı tutuyor çok çabuk büyüyor ucu bu da beni ve cüzdanımı üzüyor 😂 bibs kullanıp memnun kalmayan görmedim öneririm 🌸 model renk ve duruşlarına ayrı bitiyorum 🤪
Lulikli tosbikveannesii ben nuk, avent, bibs aldım canım. Aventle başlayıp nuk ve bibs sıralamasıyla devam edeceğim. Uykuya geçmede sorun yaşarsa o zaman kullanmayı planlıyorum
tosbikveannesii Haticebt onuda düşündüm ama kauçuk olan 3ay sonra değiştirmek gerekiyomus sanırım silikon daha uzun ömürlü diye düşündüm belki ilk verdiğimi alırsa diye 😁
Melisssaaa tosbikveannesii ne 3ayda şişmesi keşke öyle olsa 3.haftadan sonra şişiyor maks 1 ay ömrü 😱
Hst_sena Bibs aldım, yeğenimde kullandık bağımlılık yapmadı. Sadece uyurken kullandı bir de gün içinde gördüğünde yarım saat falan. Kardeşim memnun kaldığı için ben de aldım.
tosbikveannesii Hst_sena Bipsin hangisini aldınız uç olarak damaklı mi damaksizmi almamız gerekiyor bnde çok düşündüm ama sanırım ömrü 3ay miş sonrasında şişme yapıyormuş
Hst_sena tosbikveannesii Bibs markada damaklı damaksız ayrımı görmedim. Ay seçtim 0-6 ay aldım. En çok 2 ay kullanılıyor sonra değişmesi gerekiyor diye biliyorum. Ucu kauçuk olandan aldım.
tosbikveannesii Melisssaaa yandık ozman desenize önce bı wee baby alayım snra tutmazsa bipse dönerim 🤗