Elifinannesi_ Kızlar 34 haftalığım. Daha çatlağım yok krem filanda kullanmıyorum. Aklıma geldikçe ara ara Hindistan cevizi yağı sürüyorum o kadar. İlerleyen haftalarda umarım çatlamam 😬 Karnım felaket kaşınmaya başladı
Asyaveannesi36 Elifinannesi_ 32+4 olucam bende de hiç yok genetik olmanın yanı sıra dikkat etmek de önemli bence bio oil sürüyorum hergün kuru fırçalama yapıyorum bol su içiyorum ve yürüyorum
Ness23 Bende 31 bıttı bende de yok.Arada dusta bende sinozun kremını suruyorum.Arada hındıstan cevızı yagı.Toplasan bes kere flan 😀Ama genetık dıyorlwr bu durum için
Elifinannesi_ Ness23 annem ve anneannemde de yokmuş genetik sanırım 🙂 ara ara kaşınıyorum Hindistan cevizi yağı sürünce geçiyor 😇
Merverdgn 32 haftalık hamileyim. Hindistan cevizi yağı, zeytin yağı ve kantaron yağını karıştırdm her akşam sürüyorum. Hiç çatlamadım henüz. İnşallah böyle devam eder 🙏🏼
Elifinannesi_ Asyaveannesi36 genetik sanırım annem ve anneannem de de hiç olmamıs 🙏🏻 Çok kaşınırsa ara ara Hindistan cevizi yağı kullanıyorum hemen geçiyor ☺️