Yukselemn Lütfen bakın !!idrar da protein çıkması lütfen bilgi verin bebeğime bişey olurmu tecrübeleriniz paylaşın
H_myra1 Yukselemn benimde idrar da enfeksiyon ve protein çıktı doktorum idrarda lokosit yükselince protein de çıkıyor korkulacak birşey yok dedi 37 haftalıgım fitil verdi enfeksiyon için enfeksiyon geçince onlarda düzeliyor yani
Boncugummmm NilayKocabey kaç haftalıksnz idarrınzda enfeksyon var mı buda yapabilir tansiyon da yapabiliyor.korkmayın Allahn ıznyle takip edilir birsey olmaz inşllah
Boncugummmm Yukselemn tansiyonunu yüksek mi çıkıyor. Bnde tansyon takip edyorum hastaneye gttgmde idarar kan weryorum
Yukselemn Boncugummmm yok tansiyonum normal çıktı bi hafta takip et yine dedi ama anlamadım idrarında protein kaçağı var dedi internette hiç iyi şeyler yazmıyo
Yukselemn H_myra1 Neyden olduğu belli Olmuyo dedi bana tansiyon takibi istedi sadece zehirlenmem dimi😭
H_myra1 Yukselemn yani benim doktorum dedigim gibi sıkıntı yok dedi oglumda hamileyken de çıkmıştı protein aynı şekilde fitil kullandım düzeldi enfeksiyon geçince
ipekgumen Yukselemn 27.haftadayım cuma günü bende de çıktı ve tansiyonum 15.9 lardaydı doktorumla konuştum teleşlanma dedi tansiyonunu takip et dedi ilaca başladım 3 gündür tansiyon ilacı kullanıyorum
Zehra3868 Tansiyon yüksek olmadığı sürece sıkıntı olmaz birde 24 saatlik idrar önemli dedi benim doktorum tek idrarda yüksek çıkması değil 24 saatlik idrara baktırmam gerekiyor onda yüksek çıkarsa takip edilmen gerekiyor ben nefroloji takibinde gidiyorum