Merhabayenianne Kızlar merhaba 23+4 haftalığım iki gündür sol kasığımda ağrı var çok şiddetli değil ama ara ara batma gibi bebeğimin hareketleri yerinde ama iki gündür ağrı tedirgin etti 😭
Ecegunes Merhabayenianne merhabalar bende 22+0 geçen gece soldan sağa dönerken benimde sol kasıgımda oldu sabaha kdr da biraz sancıladı araştırmama göre ani dönme kalkma gibi hareketler esnasında rahim büyümesi yüzünden olabiliyormuş bebekle alakalı olduğunu düşünmüyorum
Elifikiz Merhabayenianne 20+5 teyim bende bi kaç gündüe bendede var batma baya canımı açıtıyo ama ben gazdan oldugunu düşünüyorum 🤔
Canselyaren Merhabayenianne bnde 23 haftalik hamileyim cnm sabah oluyor özellikle ama bnim bebeğim bı yere toplanıyor o yüzden ağrı oluyor hatta geçenlerde o şikayetle acile gittim Dr bebek toplanmış ağrı oyuzden dddi
Merhabayenianne Ecegunes inşallah öyledir ani hareket de etmiyorum ama bende rahim büyüyor bebek büyüdüğü için oluyır mu diye düşünüyorum 🙈
Merhabayenianne Elifikiz şimdi sen böye söyleyince bende iki gündür mercimek çorbası süt falan tükettim acaba gazdan mı dediğin gibi🙈
Merhabayenianne Canselyaren benşmde bebeğim genelde sol tarafga tekmeeri ordan hissediyprum ama toplanıp toplanmadığını daha anlayamıyorun🙈
Merhabayenianne Canselyaren ne biliyim bazen sertlik falan oluyor ama nasıl topanıyor hiç bilöiyorum🙈
Payan Ben de 22 haftalığım doktor kontrolünde bebeğin ayakları aşağıda başı yukarda,ayakları aşağıda olduğu için sık idrara çıkma ya da kasık ağrın olabilir endişelenme demişti,belki sizde de bu yüzden kasık ağrısı oluyordur.