Anneminik 40 haftaya giricem bugun kontrolum vardi doktorum henuz acilman yok dedi benimde sancilarim cok yok sezeryana karar vermek uzereyim ama korkuyorumda endiselerim var agrilardan ve uyandigimda narkozun yan etkilerinden neler yasadiniz hanimlar 🤯
Burcu_akbb Anneminik Bence Bekleyin normali deneyin Olmazsa sezaryen olsun belkide çok rahat ve kolay olacak haa sezaryen zormı hayır bana göre Rahattım benim açılmam olmadığı için 24 saatin sonunda sezaryen karar verildi
aras19191919 Anneminik evet ilk 2 gün biraz ağrı oluyor ama 3. Gün çoğu geçmiş oluyor. Ben cok rahat geçirdim cok şükür, korkmanıza gerek yok😊
Selin12- Anneminik canı doktorlar genel anestezi tercih etmiyorlar genelde spinal tercih ediyorlar genel spinal e göre biraz daha zor oluyor
Dyg61 Anneminik spinal olmanı tavsiye ederim en azından bebegın doğum anını görürsün ilk iki gün ağrın oluyo sonra zamanla toparlıyorsun
Anneminik Burcu_akbb haklisiniz ama suni sanci mantikli gelmiyor bana sonu genelde sezeryanla bitiyor o yuzden bebegi ve kendimi strese sokmak istemiyorum doktor normal dogum icin cati muanesini begendi ama kararsizim
Edacevik Burcu_akbb bende sizin gibi dusunerek 10 saat suni sancı cektim ve acılma 4 cm oldu öldüm dirildim. Sonunda sezeryan oldum
Anneminik aras19191919 yani muhakakk olur kac kat kesiliyo insan ama tecrubeleri duymakda rahatlatiyor beni💐
Anneminik Panik biriyim ameliyathaneyi gorme dusuncesi bile beni yoruyo🤯 o yuzden onuda cok dusunmuyorum
Cansu4401 Anneminik canım motivasyonun benden olsun 15 gün önce korkularından dolyi planlı genel anestezi li doğum yaptım iyikide yapmışım odama gelene kadar kendimdeydim ve rgl ağrısı gibi hafif ağrılarım vardı hiç korkulack gibi deyil tabiki içimizden can cikiyo hareket ederken biraz ağrın oluyo ama normal oda zaten evladını görünce o bile gözüne gelmiyo ağrı kescilerle hiç bişey hisstemysun narkozun da yan etksi kalmiyo zaten aklında bişey kalmasın hakkında hayrlisi olsun canım 🥰
Ness23 Anneminik Bence beklemeyin,sezeryan olun.Bazen cok bekleyınce buyuk problemler olabılıyor.Allah korusun gecen burda bır hıkaye okumustum ıcım parcalandı.Gelısımını tamamlamıstır zaten neden bekleyesınız kı
Anneminik Ness23 cumartesi gidicem kararim kesin olarak o zamana kadar bi anormallkk olmazsa doktoruma kalsa 41.haftalik olana kadar bekleyebilirz ama benim o kadar sabrim kalmadi kackere hareket etti suyummu geldi kananammi var kakami yapti coook stres oldum su son bir haftadir 😩
Busrakose Epidural sezeryan oldum ben 2 hafta önce çokta güzel geçti doğumum ve sonrasında çok çabuk toparladım kendimi hiç korkulacak bir şey yok