Eyinas42 Merhabalar arkadaşlar..🤗 Doktorum 15. haftada cinsiyetin kız görüntüsü olduğunu söyledi. 18. Haftada muayenem de bu sefer kesin erkek olduğunu söyledi. Tereddütte kaldım. Detaylı ultrasonda cinsiyeti değişen var mı acaba ??
Ozlem2904 Eyinas42 size gostermedi m? 13+4de kiz demisti normal ultrasonda 16+4,de tekrar gttik yine ayni normal ultrasonda erkek dedi ve gosterdi bayaaa belliydi. Detayliya 23.haftada gttik ordaki dr da erkek dedi
Onner Eyinas42 15. Haftada ilk doktorum erkek dedi. 18. Haftada başka bir doktor daha erkek dedi. Yarın ayrıntılı ultrason var inşallah değişmez çünkü alışveriş yaptim bir sürü 😅 değişirse buraya yazarim yarın.
Marymery49 12 haftalıkken erkek dedi doktor ayrıntılı ultrasondada değişmedi tâbi bu doktor bağlı biraz
Eyinas42 Marymery49 Erkek olsa hemen belli olur diyorlar aslında ben 18 e kadar kesin bişey diyemediler. Bende ilk kız görüntüsü deyince öyle umut etmiştim ve hep kız hissediyordum. Kız erkek sorun değil tabiki Rabbim olmayanlara versin sağlıklı olsun da evlatlarımız 😊 Ama insan merak ediyor şüphe de olunca 🤗 Çok teşekkürler cevabınız için 🐣
Eyinas42 Ozlem2904 18 e kadar göstermedi tam. Görüntü kız dediler ama net olarak bişey demediler. İki tane doktora gittim özelde devlette, ikisi de aynı şekilde görünmüyor dediler. 🐣 Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah ❣️
Eyinas42 Onner Ay bekliyorum haberinizi 15 gün sonra bizim detaylı daha 🥰😊 Rabbim sağlık sıhhat versin gönlünüze göre olsunnnn inşallah ❣️
Onner Eyinas42 inşallah ecmain canım benim🥰🥰 Rabbim herkesin evladina saglik sihhat versin annesine babasina bagislasin insallah
Eyinas42 Onner Hayırla sağlıkla gelsin miniğimiz o zaman canım çok teşekkür ediyorum önemseyip yazdığın için 🌼