Iknr-mls Bugün hastayım hem burnum tıkalı hem akıyor öksürük başladı tavsiyelerinizi bekliyorum hanımlar 🤒
Cansuada24 Iknr-mls gecmiş olsun canım sıcak dusunu al ıhlamur limon yap icerkende bal koy içine ve bolca suu kesinlikle su meyve suan zamanı mandalina ye bol bol
Asyaveannesi36 Iknr-mls geçmiş olsun öksürük İçin toz zencefil ve bal harika burnunuzu da tuzlu su ile temizleyin
Selindrellaa Iknr-mls bitki çaylarını çok önermiyolar bende de var birkaç gündür benzer şikayetler sıcak suya limon sıkıp bal koyuyodum ama doktorum onu da fazla içme dedi en iyisi mandalina portakal türü yemek 🙏 geçmiş olsun 😊
Iknr-mls Selindrellaa teşekkür ederim canım peki onu içme ilaç içme ay valla nasıl atlatırız bu hastalığı bugün iyice kötüyüm
Tgclvnt Merhaba canım bende de öksürük vardı pancar pekmez iç sabah aç karnına ve tuzlu su gargara yap sabah akşam. Bir önerim daha var ballı sıcak süt iç bana çok iyi geldi. Umarım en kısa sürede iyileşirsin 🙏🏻😊
tlnnlt Iknr-mls abarta abarta bol sıvı tüketmeli C vitamini almalısın ben o şekilde 1 haftada atlattım midem bulanıyordu artık meyveden ,sudan ama geçiyor yeterki beslenmene dikkat et geçmiş olsun
Selindrellaa Iknr-mls ay bilmiyorum valla limonlu ballı su iyi geliyodu 2 gündür onu bile içmedim 3 4 günden sonra biraz toparladım viks var ya mentollü onu sürdüm gece yatmadan önce göğüs üstüne tülbentle sardım onun faydası oldu gibi. İnşallah bi an önce iyileşirsin canım
Aylin_16 Iknr-mls sıcak suya bal limon bana en çok iyi gelen bu canım içine tarçın yanda zencefil de koyabilirsin ben bi de sabah aksam karabiberli tereyağlı bal karışımı yutarım öksürüğe çok iyi gelir düzenli kullanımda solunum yollarını açar geçmiş olsun 💕
Iknr-mls Selindrellaa çok teşekkür ederim gece aynısını yaptım çok şükür vu gece uyudum Allah razı olsun senden 🙏