bukusum Kizlar kusmuyorum ama bulanti ve ogurmem oluyor 10+4gunlugum bulanti ilacida ise yaramiyor. Sizce 13. Haftamda gecermi
glsm_kr8383 bukusum Canım ben 13 e nasıl bastım birden bire azaldı ve sonra da geçti. Off çok kötü günlerdi ya ben kaç defa kriz gibi bi şey geçirdim bulantılar yüzünden. Prilam kullanıyodum bazen işe yaramıyodu bile. Allah yardımcın olsun inşallah canım az kaldı sabır et geçicek inşallah 🙏 💞
incimercan bukusum ben 4-4,5 ay kustum. İkinci trimestra girerken dr uyardı, gebeliğin iyi dönemi iştahın açılır, kilona dikkat et diye. Bense evde hani iyi günlerimdi diyerek kusmaya devam ettim:( 9. Ayıma girdim hâlâ iştahımda artma olmadı.
Tazeanne0134 bukusum canim valla benim ilk gebeliğim de 14+0 dü bitti kusmam bulantım da duruma göre olurdu ya da olmazdı bunda da yine 13+2haftalık hamileyim hafta 1 mutlaka oluyor bulantım kusmam
Aslitemiz 18 haftada bulantı ilacını bıraktım 20 den sonra rahatladım ne yesem ne içsem çıkardı insalalh sizin bukadar uzun sürmez
Aslitemiz bukusum ah seni çok iyi anlıyorum Allah yardımcın olsun sayılı gün geciyor sabret ben 35 haftalık oldum geçermi derken son aydayim
bukusum Tazeanne0134 kullanilan vitamin ilaclari da yapiyor sanirim ilk hamileligimde folik asiti birakinca mide bulantim gitmisti. Sonra doktorum decavit verdi onu icmemle bir tekrar bulanti basladi bende icmedim.
Esragkce bukusum bende aynı şekildeym kusmak yok sürekli bulantı öğürme var cok sıkıyo beni nefes alamıyorum bazen bulantıdan 8 haftalığm bende
bukusum Esragkce yaa cok zor allah yardim etsin. Ben diyorum ki beni uyutsunlar 13 haftamda uyandirsinlar 🤩🤭🤭🤭
Tazeanne0134 bukusum ben onu 1 tablet bitti bıraktım doğum yaptıracak dr içme bebeğe yararı olmaz senide şişirir dedi ondan sonra bende içmedim
Esragkce bukusum hahaha cidden öyle 😂benim ikiz bide ondan mı blmiyorm cok fazla bulantım var. İlk hamileliğimde böyle değildi
Sevgi02020 bukusum ben 13 ume girdiğinde azaldı içim çıkıyordu nefesiz kalıyordum çok kötüydu şuan 15 im çok şükür bulantım azaldı ama yemekler gözümde simyasiyah olma sadece domates ekmek yiyorum🤧🤧🤧