Handsomebaby Elifbade bel ağrım olmadı.Başağrısı içinde kahve içtim iyi geldi.Yalnız ödem oldu ellerimde ayaklarımda baya şişti.10 gün sürdü.Yavaş yavaş geçti.Onunda sebebi bebeğim doğduktan sonra beni dikerlerken fenalık geldi.O sırada sakinleştirici yaptılar.O yüzden şiştiği söylemişti doktorum.Ama korkmayın bende panik atak var o yüzden öyle oldum.Herkeste olacak diye birşey yok.
Zeynepreyyan Spinal rahat genel anestezi gibi ağzında hortum yok ayılma sorunu yok .ayrıca genel anestezi de ağrı ile uyanıyorsun. Spinal de en şiddetli ağrıların olduğu zaman uyuşuk oluyorsun zaten his olmuyor . Ayılma sorunu olmadığı için bebeğini rahatlıkla kucağına alıp emzirme yapabiliyorsun
AyseFahriYalcn Zeynepreyyan sanırım hiç genel olmadın canım ne ağzına hortum sokuyolar ne ağrı sızı oluyo ne ayilmasi zor ben iki kere genel bı kere spinal oldum ağrı sızı dediğin spinal de oluyo maalesef uyuşukluk geçerken bunuda genel olucam hemen de kalkıp bebeğimi emzirdim spinal de hemen kalkamadım ama uyuşukluk hemen geçmedi ve geçerken de ağrı oluyo
Harunnisa svgisnreyphn agri bendede kaldi ama kafein yuklemesi denilen bir serum taktilar ve hemen gecti bir daha da agri falan cekmedim 5 yil oldu dogum agrilari bende kalmadi ben kalp hastasi oldugum icin genel anestezi bana yasak demek istedigim bilinen veya bilinmeyen bir hastalikta riskli olabiliyor doktor bana genel uyutursak uyandiramayiz uyanmazsin dedi yani kisaca ölürsün dedi bu yuzden genelden korkuyorum ha spinaldede kalbim durdu ama benimki doktor hatasi allah kimseye yasatmasin saglicakla her anne alsin kucagina bebegini
Bskrt merveeed bende de nedense dişimi bile uyuşturamıyor doktorlar Hiç anestezi almadım daha önce ama uyuşmuyor 4. İğneden zor yaptındoktor Korkuyorm o yüzden sezaryen olmaktan 🤦♀️ İnşallah normal olur
merveeed Bskrt dişlerde sıkıntı yok hemen uyuşurdu spinal tutmadı nedense sigara alkol falan hiçbişide yok yinede olmadı
AyseFahriYalcn Zeynepreyyan olmayan olan kadar bilemez yok öyle bişey çokta rahat yaşayan versin bilgi kulaktan dolma yanlış bilgi vermeyin lütfen ben iki kere oldum ve spinal de oldum arasindaki farkı benden iyi bilemezsin
Ayse1608 Emineslh Bende spinal istiyorum ama korkuyorum 🙈 Bel kaslarım zayıf sizce bu sıkıntı yaratır mı
Zeynepreyyan AyseFahriYalcn kulaktan dolma değil anesteziden önce değil anestezi aldıktan sonra koyuyolar zaten . Çok fark varmış gibi farkı bilemezsin filan saçma muhabbet uyuyorsun uyanıyorsun sanciyla uyanıyorsun saatlerce kendine gelmiyorsun bir bakıyorsun ohoo bebek çoktan çıkmış
AyseFahriYalcn Zeynepreyyan benim dogumumu videoya aldılar canım biliyorum ne olduğunu senden öğrenecek degilim hiç öyle sanciylada uyanmadim ben herkez uzman maşallah yaşadığım şeyi yaşamayan biri daha iyi nasıl biliyorsa artık oda ayrı bı komedi 😂
edasontr AyseFahriYalcn cnm merhaba genel anastezi nasıl yapılıyor acaba bnde onu dusunuyorum ama her ikisindende korkuyorum ya 🥹