Aysemavi Dr um decavit kullan dedi ama kullanmadım yok, kullanan va rmi nasıl Bi şey neye yararı var bilen varsa beni bilgilendirebilir ki?
Dddddd Baranzeynep pedia-D3 damla kullanıyorum bende günde 5 damla sanki baş agrılarımı tetikliyor gibi denedim fark ettim böyle bi yan etkisi olur mu acaba
Baranzeynep Dddddd ben onu hiç kullanmadım bilgim yok prospektusunde yan etkilerine bakın veya doktorunuza bi sorun
Algorab Aysemavi vitamin.Bende kullaniyorum.kalsiyum demir magnezyum nol vitamin ne ararsaniz var icinde.Drunuz tavsiye ettiyse kullanin bence
Olmamisskurabiye Aysemavi decavit kullandım canım ama bana doktorum şu an renesis max verdi daha etkili diye kulanıyorum çok faydasını gördüm hem bebek için hm kendim için
Deletedmom93428 Aysemavi doktorun verdiği şeyi neden kullanmadın🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️o ilaç ne kadar faydalı
Hilalkhrmn417 Aysemavi bende kullanıyorum sorun yaşamadım kutu üzerini okumadiniz mi full artı full vitamin var bebeğine yarayacak.. kötü birsey olsa doktor neden versin..
Symylldz Klbkkk benim de hala devam ediyor mide bulantılarım ama kullanıyorum decavit gyno fero bir de tiroidlerim yavaş çalışıyormuş onun için ayrıca bi ilaç doktor muhakkak kullanmam gerektiğini söyledi kussan da içeceksin dedi mecbur zaten bulantılardan dolayı erken başlatmadı artık içmeliymişim sende iç derim çok geçmiş olsun nasıl zor olduğunu biliyorum 🥺
Tomurcuk1 Benim de bulantilarim fazlaydı ama hap olarak decavit kullandım ihmal etmeyin vitamin size ve bebeğinize faydası var
Msl_ege Aysemavi yani şimdi doktora güvenmeyip burda bizlerin yorumlarına mı güveneceksiniz ? belki ben aşırı cahil bi insanım ? yapmayın nolur .