Firdevssaim Merhqba kizlar.36+2 haftalik hamileyim dun gece bebegim sadece hickirdi cokkk hafif milim olarak diyeblrm dun hareket hissettm veya hissetmedim Bilmiurm bugunde uzanmama ragmen henuz oynamadi ve ilk bebegim oldugundan dogum belirtilerni bilmiurm sali gunu randevum var sizler ne durumdasnz hareketleri nasil olmali kilosu yada dogum belirtileri burda en azindan konuşursak bilgilenrz.
tgcaty Firdevssaim 36+3 olduk canm sanki 3 ğündür çok sakinleşti çikolata yiyorum uzanıyorum fln tık yok bgn biraz hareketlenmeye başladı ama yerleri daralıyor artık ondan snırım bide karnım hep sert benm
Ceyduygu Firdevssaim Yeri daraliyor artik eskisi gibi hareket edemiyorlar ama hic hareket etmemesi normal degil bence canim
Firdevssaim tgcaty kesinlikle oyle internette baktim bende normal dio hic olmazsa harekrti doktra basvurun dio normalde yan yatinca falan biraz oynuyordu bisiler oluyor givi karnimda hareket olarak ama net olarak anlamadim.sizin dogum falan bellimi
Firdevssaim Ceyduygu tabiki hic etmemesi normal deil hickirdi dun gece dedgm gibi bide cok az hafif harekrt varsa var diyeblrm kesintisiz hissetmesem tedirginligm daha da artcktr
Ceyduygu Firdevssaim Hissettim veya hissetmedim bilmiyorum yazmissiniz o yüzden hic hissetmemem normal degil dedim bencs hissedip hissetmediginize karar verin önce