Derya2867 Balinannesi ben varım hamilelikten önce 1 paket içiyordum 30 haftalık oldum günde 1-2 dala indirebildim keşke hiç içmesem ama elde olmayan pis bir bağımlılık bu
Caglatan Derya2867 Balinannesi ben içiyodum hamile oldugumu öğrendiğim ilk gün bıraktım 10 gündür hiç içmedim canım cok istediğinde bebeğe zararlarını okudum ve zaten sigaradan sogudum🙏🏻
Balinannesi Derya2867 kesinlikle insanı çok zorluyor. İçmeyeceğim dedikçe daha da içesi geliyor. Umarım tamamen bırakmak nasip olur.
Baranzeynep Caglatan tebrik ediyorum azminizden dolay malesef iciyorum bırakıyorum çok kötü bişey yolun başında olan varsa hemen bıraksın malesef eben 13 senedir kullaniyorum
Zehrakaramanoglu6554 Bende az önce bu konuyu konuştum azalttım ama tamamen bırakmak istiyorum yani bu illet yüzünden bebeğime birşey olsun istemiyorum veya sağlıksız doğmasını😢
Caglatan Baranzeynep gerçekten illet cok zorluyo bazen bende 6 sene içtim ama kararlıyım bir tane bile icmicem direniyorum🥲
Aylncyln Ben de içiyordum hatta gebelik testi almadan bir paket sigara da almıştım eve geldim test pozitif çıktığı günden beri içmiyorum o paketim de 6 aydır durur kenarda😂😂
Caglatan Aylncyln büyük başarı gercekten bende aksam öğrendim 7 tane falan vardı son 1 tane veda sigarası içtim ve bıraktım🤩
Caglatan Balinannesi o gün bırakmasaydım cok zor bırakırdım o an ki heyecanla net karar aldım bir daha içmicem diye ve hala son kalan 7 adet sigarayı bile çöpe atmadım evde oldugu halde içmedigim icin daha cok cesaretleniyorum☺️