Ebruuuusalman Damla04 nasip olursa persembe günü hem ikili test sonuclarini alcaz hemde cinsiyeti ögrenicez cok heycanliyim😁
miyopmom Damla04 doktorunuzun cihazi iyiyse ve erken haftalarda soyleyen bir doktor ise soyler ve tabi bebiste gosterirse :)
Ezgii0 Damla04 Damla04 13+1 olduk iyiyiz çok şükür baştan beri bulantı kusma yok 🙈 Bugün bacağımda kramplar oluyo sürekli özellikle sağ bacağımda hatta kalça kemiğimde ağrıyor sizde de öyle mi?
Damla04 bukusum evet oldu tabi 4 aya kadar devam eder diyorlar ilaç içtiğim için suan bir sorunum yok çok rahat geçiyor çok şükür
Ebruuuusalman Denizyildizi1 insallah eger ogrenirsem biz tam 13+2de ögrenmis olucaz nasip olursa siz kac haftalik oluyorsunuzz
1122334455 Bende 13 haftalık oldum cuma kontrolüm var büyük ihtimalle yüzde verir ve söyler benim dr ilk kızımda söylemişti yüzde 70 kız diye 17 haftada netlestirdi 👍 sağlıklı olsunlar da 🤲
1122334455 Kızlar bir de size bir sorum olucak utanıyorum ama çok fazla gaz çıkartıyorum sizlerde de oluyor mu 😣
Denizyildizi1 Ebruuuusalman Benim bugün 13+0 bacakları kapalıymıs tahminde bulunacaksam kız derim ama tam belli değil dedi
Ebruuuusalman silaergun yok ya bacaklarini kapatmisti doktor tahminde bile bulunmadi o kdrda tatli yedim gosterir diye ama mafole 🤭
Damla04 Ezgii0 ya saglıklı gelir inşallah benimde sadece mide bunaltım oluyor ne kasık agrısı nede kanamam oldu
Ebruuuusalman silaergun Aa masallah ne guzel genelde erkek cocuklari daha erken ogreniliomus masallah insallah onumuzdeki ay gttigimde gösterir🤲🥰