sudamlasi ArzuGl mağazasına gitme imkanım yok ancak bi ay sonra gidebilirim canım etek nasıl sade lacivert mi desenli miydi
ArzuGl sudamlasi normal kullandığımız namaz eteklerinin beli hamileye uygun göbek üstüne kadar lastiği olan şekliydi. İnternette bulamadım bulsam link paylaşıcaktım. Lacivert üzerine minik minik belli belirsiz bi deseni vardı.
sudamlasi Oglununannesi 😂😂ay bende 62 kiloyum 23.haftama gircem 1.64 boy karnım her türlü belli oluyo tip tip bakıyolar rahatsız edici cidden bide erkekler daha dikkatli bakıyo geriliyorum. Ne kadar bol olursa o kadar iyi
Oglununannesi sudamlasi aynen canım ben çok rahatsız oluyorm ve inan çok çok bakıyolar erkek kadın hepsi sokağa çıkasım yok yani sinirlerim bozuluyor ..
bebisimbenmmm sudamlasi aynen instagram kullanmıyordum sırf kiyafet almak için actim ama orda da yok kafaya gore.. netten de alinca uff sevemiyorum inan ki 2 3 parca kıyafetle idare ediyorum 🙄
sudamlasi bebisimbenmmm trendyol da var ben eşofman tayt bide sade siyah beyaz bodyler buldum baktın mı oraya. Bide dar kıyafetler bebeğin gelişimini etkiliyomuş öyle duymuştum iki üç parçayla da idare edilmez ki🤷🏻
sudamlasi Patito__ mağazaya ancak bi ay sonra yada bu ayın sonunda bebek alışverişi için gitcem inşallah kalır ya kalmazsa da diğer eteklerin büyük bedenini denicem sıkıntı yaşamazsam alırım😊çok sağolasın
bebisimbenmmm Oglununannesi aynen yaa ne zormuş hamilelik bir de kiyafet sorun olunca ayrı bir zor oluyor sanirim neyseki az kaldı
Oglununannesi bebisimbenmmm ilkinde 2017 de kış geçirdim hamileliğimi çok rahatmış valla pançoyla hallediyodum şimdi zor😕
bebisimbenmmm sudamlasi canim evde giyeceğim rahat şeyler aldim tabi ama dışarısı icin cok az kiyafet var bulamiyorim 🙄
sudamlasi Oglununannesi hamile görmemişler😄ben çocukken bakardım dikkatimi çekerdi o yüzden şimdide çocukların bakmasına seviniyorum onlar masum 😇
deletedmom321 Bets evet var yazıyor iade yapan oldu mu bilmiyorum ben burada post açmıştım memnun kalanlar olmuş siteyle alakalı
deletedmom321 sudamlasi canım benim daha gelmedi yarın gelecek yazarım Kargoda şu an ama alıp memnun kalanlar var
sudamlasi bebisimbenmmm evet evde giymek için sorun olmuyo eşimden takılıyorum ama dışarısı sorun oluyo dün dışarı çıkcaktım eteğimin birini ne zamandır giymiyorum dedim giyeyim bacaklarımdan geçmediği gibi bide cart etti😂
bebisimbenmmm sudamlasi 😂😂😂😂 bende 38 40 beden kıyafetlerime bakinca icim gidiyor o zaman bike kilom var diye üzülürken simdi 44 beden zor oluyor XL gecelik almisim ya daha ne olsun 😂😂 doguma az kaldı 😊