aley0192 14+6 ikizlere hamileyim karnımın sol tarafında hafif hafif dalgalanma hissediyorum iki gündür sizce bebek mi bu kadar erken hissedebilir miyim onları
Yseliminannesi aley0192 ikinci gebelikse hissedebilirsiniz ama ilkte biraz geç hissediliyor kaslarımızın gerginliğinden dolayı
misirveannesi aley0192 ayy daha erken canım ya doktor bana 20. Hafta civarı cok net hissedersin demişti öyle olmustu 😊
elifinilki27 aley0192 ben neredeyse o zamanlar hissetmiştim bence karnınızın durumuyla da alakalı olabilir
Dilara0606 mathildaa bende cok zayıfım 15+3 haftalik hamileyim arada bi hessesiyorum bagirsak ve onun hareketleri degisik oluyo yani arada fark var acaba hissedilirmi ya cok guzel his veriyo cunki
mathildaa aley0192 hahaha 😅 bende 15 hafta gibi bi pit pit hissetmiştim bebek oldugunu iddia ettim ama herkes gazdır demisti 😁 18 de net hissetmeye başladım
aley0192 Yseliminannesi ilk gebeliğimm ama iki tane ya bir ümit bebektir diye düşndüm bir an önce hissetmek istiyorum da🤭🤗
minikcivcivim bebisin_annesii canım hamilelikte çok normal oluyor bende de gebeliğim boyunca oluyordu hatta sen tutamıyorsun bile 🤭 bebek rahme baskı yaptıkça olur.
aley0192 mathildaa ben hala bebek diyorum 😂 içerde bebek var sonuçta allah allah gazsada bebeğin gazıymış şakacıktan
mathildaa DogaCanan yaa cok yakında hissedersin. Ben sirt ustu uzaninca hareketlerini anliyordum sadece ilk bi kac hafta. Bide soda içince çok kipirdiyordu, buradaki diger bebisler cikolatada hareket ediyormuş mesela :) bunlari deneyip uzanabilirsin