AysEsila 36 haftalık hamileyim , göğüslerim çok yumuşak herkes sert olması lazım diyor ama benimki aksine cook yumuşak ? Sizinkiler nasıl ?
Ceylanyusuf AysEsila benim de yumuşak canım kimsenin lafına bakma benim doktorum her hamilelik değişik olur dedi kimseyle kıyaslama kendini dedi doktorum
Harunnisa AysEsila sertte olabilir yumusakta iki tane dogurdum kizimda tas gibiydi oglumda yumusakti bundada yumusak ama ucuncude cok buyudu daha 16 haftaligim birde süt le alakasi az var emzirdikte süt doluyor zaten o zaman tas gibi oluyorsun
AysEsila Ceylanyusuf bana diyorlar sende süt daha oluşmamış vs vs saçma sapan agzı olan konuşuyor canım ya carsamba günü randevum doktora soracağım
yakamoz Benim de oyleydi. Hic süt de gelmemisti hatta hastanede odama geldiğimde bebek bos emecek gibi hissetmistim. Ama kolostrum hemen geldi ve şimdilerde oyle çok sertlesiyor ki. Hic aldirmayin insanlara benim hem küçüktü hem de yumuşacık 🙊🙊
AysEsila Ceylanyusuf maşallah bebişin gelmeye niyetli değil mi halaaaa , ben 36 haftalığım ve dayanamıyorum artık doğurmak istiyorum birde bende gögsümden herhangi bir sıvı gelmedi erken olduğu için demi ?
Ceylanyusuf AysEsila valla bende sabırsızlıkla bekliyorum ama gelmiyor kızım sütüm de geliyor ama yapıcak birşeyim yok 😔😔
iremby ymr oyle diyorlar ama benimki karardi koyu kahve ama %80 kiz dedi doktor. Netliği yok oyle seylerin. erkek belirtisi gosterip vucudu , sonra cocugu kiz olan cok insan var.
Duamm AysEsila Vay insancıklar😄😄 bazısına geldi diye mutlulugunu paylaşırsn çekemez bazısıda gelmyo diye küçümser🤣