Serpleylul Merhaba Adetim 8 gün gecikti evde idrar testim negatif kan beta hcg testim 0.100 ama belirtilerim var sol göğsümde ağrı ve sıvı gelmesi var, mide bulantim var
Merveonay Serpleylul geç döllenme olmuştur belki benimde kanda çıkmadı ilk 5 gün sonra idrar yaptım onda çıktı canım
derindemir Serpleylul yanlış olmasın ama göğüsten sıvı gelmesi prolaktin yüksekliğinden oluyor diye biliyorum ve yüksekse gebe kalmayıda zorlaştırıyor
Esragkce Serpleylul değere göre gebelik yok gözüküyo canım baya gecmis adetinden cünkü. Ama göğsünden sıvı geliyosa doktora gözükmen gerek süt hormonun yüksek olabilir oda adet gecikmesine sebeb oluyo hamileliği zorlastırıyor
Cananyildiz Serpleylul kan testiniz negatif kanda olmayan birsey belirti yapmaz yani malesef hamile değilsiniz
gbyalcin Birmelekbirhayat merhaba sevgili annemiz, https://imgyukle.com adresine girin. Buraya yüklemek istediğiniz fotoğrafı öncelikle oraya yüklemeniz gerek. Oraya yüklemeyi yaptıktan sonra fotoğrafın altında iki tane link çıkacak. Sonu jpg ile biteni buraya yapıştırırsanız fotoğrafınız görünecektir. Keyifli Forumlar 💜🌸
Serpleylul Merveonay teşekkür ederim canım. Bugün ultrason çektirdim doktor bir kipirti var dedi ama bakalım yarın ne diyecek
Birmelekbirhayat  Kizlar üstteki test bozuk çıktı altta sanki cok az bir cizgi var gibi gördüm ama sizceee var mi 🙄🙄
Aylinnnnnnn Birmelekbirhayat ay bence var kuzum görüyorum ben cizgiyi ya kan ver yada testi yenile yarin
bukusum Birmelekbirhayat malesef cnm idrari cok damlatmissin dagilmis. Hayirlisi olsun umarim en kisa zamanda rabbim mucizeni getirir sana.
Esragkce Serpleylul aslında meme bölümünden ziyade kadın doğumla görüşmeniz daha iyi değil mi hormon testlerine baksın onlarda sıkıntı cıkmazsa göğüse gidersinz
Serpleylul Esragkce Bugün kadın doğuma gittim. Oradaki doktor öyle dedi. Ama sanırım özel hastaneye gideceğim bundan sonra
Tomrishatun Serpleylul hepsi negatif belirtin varsa istersen vazgeç kendi kendine hamilelik piskolajisine kapilma