Seyma-turan1 Merhaba kızlar 17 haftalık hamileyim ve aşırı derecede sol kalça ağrım var. Bu durumu bu haftalarda yaşayan başka hamişler var mı merak ettim? Ya da bu duruma iyi gelen bir yöntem var mı? Uyku kalitem sıfır
Fatmanur99 Seyma-turan1 benim 10. Haftamdan beri var dün 12 haftalık kontrolüm vardı doktorum magnezyum eksikliğinden kaynaklandığını söyledi magnezyum ilacı yazdı
Seyma-turan1 Fatmanur99 bana da verdi kullanıyorum şuan ama bir etkisi olmadı. Siz ne zamandır kullanıyorsunuz
Bellauz Hamilelik döneminde leğen kemiğinin etrafındaki bağlarda ve kaslarda esneme olduğundan da ağrınız olabilir, 3-4 saatte bir 15 dakika sıcak su torbası koymanızı öneririm. Geçmiş olsun( not: bir fizik tedavi doktoru)
Seyma-turan1 Bellauz ya çok teşekkür ederim bilgi için🙏 Bir şey sormak istiyorum. Bacağımı komple etkiliyor o ağrı olası bişey mi
Bellauz Seyma-turan1 bel fıtığına bağlı ya da kalçada sinir sıkışmasına bağlı olarak da bacakta ağrı hissedebilirsiniz. Gebelik döneminde istirahat ve sıcak uygulama yapmak dışında tedavi öneremiyoruz. zorda kalmadıkça ilaç kullanılamıyor. Tekrar geçmiş olsun