RaYaRY Bugün Ayten Aytekin için randevuya gittim doktor hiç soru sormadi ilgilenmedi iki dakika için 90 tl verdim iki hafta sonra gel dedi düzce de en iyi doktor olarak bu doktor önerilmişti sırf doktor için İstanbul’a gidip gelicem maalesef
berrayusuf RaYaRY kesinlikle gelmene degmez daha hamileliginin basindaysan istanbulda bi doktor bul kendine istanbulda nerde oturuyorsun ben duzc3deyim basta aytene gittim cok ilgisiz insanin suratina bakmiyor instegramini veriyor ordan sordugum sorulara cevap vermiyor ben ayni hastaneden mustafa beye gidiyorum suan ondan memnunum
Portakaldavitaminn RaYaRY bende araştırma.hastanesine gidiyorum başından beri doğuma günler kaldı ben memnunum çok şükür cagsu hastanesinin bir tek adı var ordaki doktorlar hep Instagram fenomeni Ayten hanımı duydum ama hiç gitmedim ama Mustafa beye gidip memnun kalanlar var duydum hele orda Esma yildirim var tavsiye etmem kesinlikle ilk gebelimde gittim bebeğin kalbi durdu tenezzül edip hastaneye bile gelmedi bı tek para almayı biliyorlar hepsi
RaYaRY berrayusuf canım ben İstanbul da yaşıyordum ama düzce ye taşındık mecbur iyi dediler diye ona gittim ama muayne sirasinda bile elini telefondan kaldirmadi donuk biri vardı karşımda
berrayusuf RaYaRY mustafa bey var ayni hastanede bende ona muayne oldum bugun 5 haftaligim cok ilgili soru sormadan cevaplarini veriyor
Esmakks RaYaRY İlknur gezgin Kuşcu medar hastanesi. Giden herkes çok memnun. Bende ablamda ona gidiyoruz şuan:)
berrayusuf RaYaRY bence kesinlikle dene beni iki hafta sonra kalp atisi icin cagirdi cok olumlu bir doktor tavsiye ederim benim eltimde onda dogum yapti gecen hafta
Gulcin5757 Canım ben ilk gebeliğim de Ayten hocaya gittim anana hiç memnun kalmadım, moralimi bozdu sadece zaten gebeliğim sonlandı 7 haftada şimdi çok şükür tekrar hamileyim Derya başbuğa gidiyorum çok ilgili bir insan tavsiye ederim .
RaYaRY Gulcin5757 canım bende derya ve Ayten arasında kaldım ama randevuyu eşim aytenden alalım bakalım dedi gittik. Derya hanımın Muayne ücreti ne kadar acaba birde yeri tam olarak nerede
RaYaRY Portakaldavitaminn canım doktor adı ne acaba benim evime 5 dk düzce araştırma ama özel diye cagsu ya gidim demiştim hata etmisim
Portakaldavitaminn RaYaRY imkanın varsa Bolu cagsuda ömür Albayrak var Instagramdan takip edebilirsin gerçekten çok iyi bı doktor işinin eyli gerçekten Düzce’de o parayı vermektense boluyu tercih edin derim
Aydnnrr RaYaRY canım ben Düzce eğitim araştırma Alper başbuğa gidiyorum çok bilgili bir doktor birde Çağsu hastanesi Mustafa Erkin sarsu var oda mükemmel bir doktor 99 tl muayene. Normal Doğum istediğim için devletten devam ediyorum