Mucizembenim Bugün kontrolüm vardı ve 1 hafta geriden geldiğini söyledi doktorum herhangi sorun yok sağlıklı ama geriden geliyor kilosu 773 gr çıktı sizce napsam tamamlarım bu 1 hafta geriliği kilo aldırmak için 😞
Betfer Mucizembenim benim başta 10 gün geriydi sonradan 3 haftaya çıktı dikkat et canım yemene . Protein ağırlıklı , süt yoğurt muz tahin pekmez kilo aldırıyor
FusunF Mucizembenim canım yumurtanı ye peynir süt et meyve Bunları tüket protein ağırlıklı beslenmeye dikkat et
Bhr12 Mucizembenim hamur işi falan asla yeme bunlar kilo yapmayan boş şişiren şeyler kaşar peynir ceviz tahin muz sade soda bol su bulgur pilavı özellikle zekası için ben gerçekten bunları aksatmadan yerim şu an bir hafta ilerde benimki sen de bu saydıklarımı tüketmeye çalış bak nasıl kilo alacak
Nigarhacizade Mucizembenim Bende de 1haftdaydı sonra 2 haftaya kadar yükseldi. Ama durdu 2haftada. kan sulandırıcı iğne oluyorum o yüzden düzene girdi. Eğer gerilik artarsa mutlaka siz de ultrasonda filan kan akımına falan baktırın. Yemek yeseniz de gerilik oluyor istemsizce bazen. Ama yine de dikkat edin. Allahın izniyle geçer ❤️
Mucizembenim Betfer bugün doktorun dedıklerınden sonra neler yıyorum 😕 inşallah kilo aldırabılırım çok sınırlerım bozuldu 😞
Mucizembenim Bhr12 anladım canım başladım yemelere bakalım haftaya gitmek istiyorum yine kontrole bi kilo aldırmışmıyım diye
Zmervetk Bende de aynı sorun vardı sonra doktorumun 3 ana 3 ara öğün beslenemelisin dediği an işler yoluna girdi kahvaltıdan 2 saat sonra meyve ve yanında kuruyemiş 2 saat sonra öğle yemeği 3 çeşit yemek zorunda değilsin bir çorba bir yemek bile yeter sonra yine 2 saat sonra ara öğün 2 saat sonra da akşam yemeğin ve sonrasında yine ara öğün ve kapanış. Kısaca günde 2500 kalori alman gerekli🙈 bu süreçte ben ekstra aman aman kilo almadım da.
Mucizembenim Zmervetk benim sorun yemek yiyorum ama düzensiz evde tek ben ve 2 yaşında oğlum var eşim yurtdışında oluyor tek başıma da yemek düzenini yapamıyorum canım hiç istemiyor ama artık yicem herşeyi bakalım inşallah düzelir
Mucizembenim Nigarhacizade Allah korusun haftaya gidicem yine almamışsa bir terslik var demektir yani bu zamana kadar böyle bir sorun olmamıştı ama bilemedim ilk oğlumda zaten çok şeyler yaşadım bundanda korkuyorum açıkçası
Black-34 Benim bebeğim aynıydı 🤣28 de falan gittim o zamana kadar pekmez , bulgur , et tavuk peynir meyve yoğurt fındık gibi şeyler tükettim 850 gram aldırdım
Mucizembenim Black-34 inşallah düzelir haftaya gel demedi doktorum ama ben gitmek istiyorum kilo alımına bakmak için
Black-34 Mucizembenim 32 de gittiyseniz birde 35 de gidin bence 1 hafta sonra gitmeyin daha heyecanlı oluyor bende öyle yapıcam :)) 32 de gitmiştim şimdi yarın 34 olacağız inşallah 35 de gideceğim 🙏🙏
Hamzamm Mucizembenim 32+6 da gittim geçen hafta 43 cm 2450 kg 3 hafta önde dedi doktor insAllah sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı🌺
Selin12- Mucizembenim canım muz ye kaşar peyniri pestil neskuik li süt iç birde tahin pekmez ye ve cici bebe bunlar kilo aldırıyor
Mucizepamugum Mucizembenim benim bebegiminde surekli karin cevresi geriden geliyodu 2 hafta bazen tamamliyodu haftasini cok sukur saglicakla kucagima aldim 🤲🥰 gece yatmadan kesinlikle muz süt cig badem ceviz tahin pekmez yiyip yat guzel kilo aliyolar 😇