bbuseersoy1 Merhaba arkadaşlar, hangi doktora gidiyorsunuz? Bahçelievler Bakırköy Bağcılar civarı memnun kaldığınız doktor var mı yeni başladım kontrollere 6+2 yim
MMmerve_ bbuseersoy1 ben vıtal hospıtalde dıdem hanıma gıdıyorum ılk dogumumuda onda yaptım cok memnunum sımdıkı gebelıgımdede ona gıdıyorum haznedar meydanda hastane ulasımıda kolay canım
Selin12- bbuseersoy1 canin bakırköy de özel çamlık hastanesi belma hanım var çok iyi bir doktor Bahçelievler de özel Nisa hastanesi var orada asiye hanım ve reyha hanım var çok iyiler her sorduğunuz soruya cevap buluyorsunuz yanliz asiye hanım biraz kalabalık
MMmerve_ bbuseersoy1 melteme gıtmıstım bende ılk ama pısman oldum cunku sureklı para tuzagı tahlıl yaptırıp durdular bıde doktor a sınır oldum kadının adını hatırlamıyorum suan ama ıyıkı sonradan vıtale gelmısım dıyorum. Meltemın bıraz ılerısınde zaten vıtal hospıtal medıcananın yanında
bbuseersoy1 MMmerve_ evet biliyorum Vitali meltemde Nuray hanıma gittim bende Vitali düşüneyim birde o zaman
MMmerve_ bbuseersoy1 bır sonrakıne vıtale gıdın eger memnun kalmazsanız yıne melteme devam edersınız didem güneş doktorun adı haftaya gıdıcem ben 17ıncı haftam
bbuseersoy1 MMmerve_ benim de normalde haftaya gitmem gerekiyor kalp atışı için önümüzdeki hafta gideyim o halde çok teşekkür ederim🥰