Ftmgl12 Yenidoğan kaç takım alınmalı Battaniye kaç tane olmalı vs Şuda kesin alınmalı dediğimiz şeyler neler fikir olsun 👍
Elifgoktug1 Ftmgl12 4 5 takim yeterli oluyor çabuk büyüyorlar bide mevsim dönecek kalın şeyleri çok almanın bi anlami yok gibi oğlumda ben normal takım aldım 4 5 tane yetti bana 0 3 oda mart bebesiydi buda mart bebesi olcak😄
Elifgoktug1 Ftmgl12 birde tavsiyem alışverişi hepsini son anda yapmayın ben yaptım oğlumda son aya bıraktım perişan oldum tek seferde hepsini almaya çalışmak çok zor oluyor maddi manevi zor oluyor🙈
Mrvsmt2502 Ftmgl12 28 mart gözüküyor doğumum 1 tane 10 lu 1 tanede 5 li alacağım 10 luyu doğumda verir hastaneden çıkarkn 5 liyi giydiririm diye düşünüyorum harici battaniye almıştım 2 tane daha geri kalanını alt üst eldivenli patikli pijama şeklinde aldım 3 4 tane yeterli diye düşünüyorum yeğenimden biliyorum çok çabuk büyüyorlar 0 3 aya çok yatırım yapmadım yetmezse çıkar alırız zaten. 2 tane örgü kalın 1 tane kadife battaniyemiz var kadifeyi pusetin üstüne atar örgüye sarıp içine koyarım diye düşünüyorum
Ftmgl12 Benimde 25 Mart 5 Nisan arası nasipse 🤗 tam havaların ne sıcak ne çok çok soğuk olduğu bir dönem alışveriş nasıl olmalı tecrübelilerden öneri bekliyorum 😊😊
Ftmgl12 Elifgoktug1 evet bende bu hafta başlamak istiyorum yavaştan erkek bebeklerin çişi çok dışarı taşar beline çıkar ve şeyler duyuyorum 4-5 takım yeterli olur mu
Hatun58 burcuruli 17 Nisan olucak hayırlıyla bu yüzden ben 10 takım yenidoğan tarzında ribana hafif kalın şeyler aldım 2 battaniye aldım daha sonrası için patpattan birsürü yazlık aldım ama zaman ne gösterir bilemiyorum şurada bekleyim eksik birşey varsa alırım bende
Elifgoktug1 Ftmgl12 bezi düzgün takarsaniz çıkmıyor baslarda bende tasirdim hep meğer pipiyi asagi indirip bezi oyle bagliyormussun ben hiç dikkat etmezdim çok taştığı oldu öğrendikten sonra uyguladım hep pipiyi indirip öyle bağladım tasma olmadi tabi biraz bezden de kaynaklı
__NurRya__ Benim de tahmini 19 Nisan’da Doğucak Ne almam Lazım ne lazım hiç bir fikrim yok herkez zıbın al bir sürü yeter yaz bebeği zıbınla büyür diyorlar.deneyimli annelere ihtiyacım var 😣
Eliff7111 Benim doğumda nisan sonu, 16+4 deyim cinsiyet göstermedi göstersin hemen ciciler almak istiyorum 🙈 ne alacağımı bılmıyorum bende burda tecrubelılerın onerısını bekleyım 🥲
Beno Ftmgl12 benimde 2nisan dedi doktor ama Martin son haftası dogururdum gibime geliyor 😁 Ben yenidoğan 5takim aldım 6tanede zıbın aldım kısa kollu bı üç dört tanede uzun kollu alicam.sonrasini üç aylık almayı düşünüyorum.arastirdigim kadarıyla hızlı büyüyor elimde kalır gibime geliyor.
Mervepera Ftmgl12 benimde 10 20 nisan arası erken gec gelir bilemem 🤭 ne çok kalın ne çok ince tarzi bak uzun kollu normal kalınlık yani suanluk öyle aldim ben bide yazlik aldim dayanamayio🤣 ha şuan hafif kalın 1 tane alcam nolur nolmaz diye 😁