Evlimuylu Şimdi doktorun daha iyi bilir ama yaşadığım tecrübeyi söyleyeyim. 24 haftalıkken gittim 1 hafta geri görünüyordu karın çevresi.
27 de gittim yaklaşık 10 gün geri görünüyordu. 30 da gittim 1 hafta önde görünüyordu.
Dün 33 haftalık olduk, dünkü muayene de 1 hafta geri görünüyor. Açıkçası ben artık ultrason a pek güvenmiyorum. Gittiğim hastanenin makinasi vs. de üst düzeyde yani çok iyi makinalar var. Ama inanın kafaya takılacak birşey değil kanımca. Bu benim şahsi fikrim. Elbette doktorun karar verir onlar yıllardır bu işi yapıyor ama benim bu süreçte öğrendiğim şey bu. Ultrasondaki ölçümler hastanenin imkanı ne derecede olursa olsun işler değişiyor. Ben de üzgünüm şuan geriden geliyor gibi ama her hafta farklı birşey çıkıyor o yüzden bana pek önemsenecek birşey gibi durmuyor. He şöyle Allah korusun sağlığı ile ilgili birşey olur, bebeğe kan gitmez bebek beslenemez orası ayrı ama ölçümlerle ilgili yalnızca bunu söyleyebilirim size.
Yaşadığın şeyin aynısını kuzenim daha 1 ay önce yaşadı.
Bebek beslenemiyor karın çevresi küçük dediler. Sonra aynı senin gibi doktoru 37. haftada çağırdı, sonra bi baktılar bebeğin ölçümleri normal. Ondan sonra 39 da doğum yaptı 3700 küsür doğdu kg boyu herseyi iyiydi. Yani çok takılmayın bunlara. Mühim olan sağlığı ile ilgili problem olmaması