Ayum21 Hanımlar aşıri şekilde bir kac gundur mide yanması yaşıyorum 18 haftalik hamileyim sebebi nedir acaba mide yanması neyi nasıl yaparsam gece
Aselinkooo Ayum21 cinsiyetiniz belli mi 😊 uzunca Bi süre o yanma geçmiyor. Yeşil elma salatalık ayva biraz olsun bastırıyor
elfffglc Ayum21 benim de aynı haftadayım ve süt içince soğuk süt iyi geliyor. mesela benim yoğurt yiyip üstüne bişey yemeyince çok yanıyor yoğurt midemi yakıyor siz de dikkat edin ne yedikten sonra oluyor ona göre uzak durun geçer inşallah
Bebekisi Soğuk süt önerebilirim, iyi gelir 😊 Bir şeyler yer yemez eğilme hareketi gösterme tetikler 🥺
elfffglc Ayum21 olabilir bana da aynısı oluyor benimde tam 18 haftalık oldu yoğurt tüket ama yemeğin yanında falan olur ya da ayran şeklinde bana iyi geliyor sadece yoğurt yiyince benim de baya yanıyor midem
Bebekisi Ayum21 o zaman yoğurt ayran gibi süt ürünleri tüketmeye çalış, süt ve süt ürünleri mideyi temizliyor bu yüzden yanmayı çabuk geçirir. Bir de su içmeyi ihmal etme bol su da etkili oluyor 😊