Adensu_ Selam kizlar Reglime 8 gun var sizce testi yapsam mi Hangi markayi onerirsiniz kaset testlerle erken gebelik testinin arasindaki fark nedir
tomrisveannesi Adensu_ ben 10 gün varken yaptım erken testi çok silik çıktı. 35 haftalık olduk bile 🤣
Adensu_ Aylinsertsu cok sabirsizim😢 kaset test almis esim onunla erken gebelik testinin arasindaki fark nedir bilginiz varmi
nese_gocuk Adensu_ erken gebelikte adetten bı hafta öncesine kadar çıkıyor geç döllenme değilse tabi kaset testte adet geçince 1 hafta sonra yapmak daha doğru oluyor sonuç için
Juniorozen Erken testte regle en az 6 gün kalması gerekiyor diye biliyorum.. Ben adetime 5 gün kala normal test yaptırdım silik olarak pozitif çıktı sonra gittim kan testi yaptırdım 3.5 haftalık hamile çıktım 🤲Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 😍
Adensu_ mavi_kus oyle yapicam, cok gazim var yaa belirti mi benmi kendim rahatsizlandim anlamadim cok kotu oldum😢
elisammmm Adensu_ Bende 8 gün kalasıca yaptım çıkmadı son Birgün kalasıya yaptım çıktı🤭 kan testi verdim 559 çıkmıştı bekleyin derim 🥰
Amineberra Adensu_ canım bence çok erken 3 kala yap ben önce ki gebeliğim de öyle öğrendim tabi düşük oldu şimdi de 13 gün oldu hâlâ negatif o yüzden biraz beklicem geç düşük yaptığım için Aralık 14 e kadar olmazsam kan vericem nolur dua