Haticeliz Merhabalar Düşük iğnesi vuruluyorum her hafta acaba bu iğne ikili tarama sonucunu etkiler mi ? Kötü geldi de sonuç bilen var mı acaba
Elifgoktug1 Haticeliz etkilemiyor bende hem iğne vuruluyordum hem fitil. Ultrasonda mi cikti sorun kanda mi?
Haticeliz Happy_001 bebeğe zararı yok ama ikili tarama etkiler içeriği var içinde bilgi olarak kanım kötü geldi de
Haticeliz Elifgoktug1 ultrasonda değil kan da çıktı ama iğnenin içeriğini etkiler yazıyor labaratuvar sonuçlarını bakabilirsiniz netten
Elifgoktug1 Haticeliz ben özellikle sordum etkilemez demisti doktorum ama siz yine bir sorun ne çıktı kanda değer nasil? 2 lide sorun çıkmadı benim 3 lüde çıktı ama ayrıntılı temiz cikti
Haticeliz Elifgoktug1 proluton içeriğinde labaratuvar testleri diye bi bölüm var orda yazıyor benim de kan kötü geldi ultrason iyi
Elifgoktug1 Haticeliz anladım doktorla bir görüş bide ondan bi görüş al bakalim inşallah hersey temiz çıkar sağlıkla gelir bebiş 🤲
Haticeliz Elifgoktug1 doktorlar bir tuhaf gerçekten fetal dna önderdi onlardannda bence para kazanıyorlar
Elifgoktug1 Haticeliz banada nifty test yaptır dedi 3lü tarama riskli dedi. Ayrıntılı temiz çıktı şükür birsey yok . Bence bi perinatoloji uzmanından randevu al onlar ince ince bakıyor yönlendiriyor
Elifgoktug1 Haticeliz ederim tabi etmem mi🤲 Rabbım nerde derdi olan varsa deva versin Allahim bizleri evlatlarimiz ile sınamasın inşallah 🤲🤲💜
Haticeliz swetty_18 gittim bugün ultrasonda birşey demedi olumsuz ..kannn sonuçları çıksın gel dedi .nifty sonuçları