NurglevikUluay Merhaba hanımlar 14+2 haftalığım ve gereğinden fazla kilo almak istemiyorum. Diyetisyene giden varmı? Bu arada 71 kiloyum görünürde bişey yok 1.68 boy ama kollarımın ve kalçamın genişlediğinin farkındayım.
deletedmom6295 NurglevikUluay gebeliğin başında bir kez gittim ve benim beslenme şeklimden farklı birşey söylemedi. Ben de bildiğimi yemeye devam ettim bir daha da gitmedim 18. haftada -1 kgdayım bebeğimin kilosu da haftasıyla uyumlu🙏🏻🙏🏻
NurglevikUluay deletedmom6295 ne güzel ama sanki ben kilo alacakmışım gibi hissediyorum ilerleyen dönemlerde
Ilkgozagrimiz NurglevikUluay ben 28+5haftaligim 7 kilo aldm bnm kilo alimim durdu suanlik bebisim aliyo onun masallahi evde kendinde dengeli beslenebilirsin
DilaraBozkurt NurglevikUluay ben uymadım çünkü diyor 4 kaşık pilav 🍚 gece meyve filan ölçülerine uymadım bir öğün sebze bir öğün et filan
Hgemr Hamile kalmadan önce, hamile kalırsam diyetisyene gideceğim diyordum,çünkü kan ilaçları ve b12'den dolayı 6-7 kilo almıştım. Hamile kaldım ilk 4 ay iştahsızlık,bulantı derken 5 kilo gitti. Diyetisyen fikrinden vazgeçtim😀 Şu anda da çok iştahlı değilim ama az ve ölçülü yemeğe çalışıyorum. En başından beri dikkat ettiğim hususlar tuzu kısıtlamak ,ekmeği sadece kahvaltıda 2,3 dilim tüketmek,paket gıdalardan uzak durmak,bir de porsiyonları abartmamak. Iyi bir diyetisyen bulamazsanız bile bunlara dikkat ederseniz hızlı kilo alımı olmaz diye düşünüyorum.