Sekerhamuru09 Ebru18 bence gerekli değil ya daha doğum yapmadım ama çok gerekli görmüyorum müslin battaniyeler örtüler var zaten gerekirse onunla kapatırım diye düşünüyorum
Sermec27 Ebru18 bence gerekli benim cok işime yaradı dışarda hastahanede bir cok yerde rahatça emzirebiliyorum oğlumu 🥰 bombeli kısmı var orası hem bebeği görmek için hem de bebek daha rahat oluyor ordan hava girince anneyi görünce
guzelbebegimmmmm Ebru18 ben oğlumda almıştım kullandım da. Şimdi kızım oluyor yenisini almicam rengi mavi de olsa takarım bir şey olmaz. Zaten neyden kıssakta diğer ihtiyaçları karşılasak diye düşünüyoruz. Pusetin üzerine örtü olarak kullananı da görmüştüm
Ebru18 guzelbebegimmmmm Bence de renk çok önemli değil. Elinizde varsa kullanın gitsin, önemli olan işlevi sonuçta
Minekorkmaz Ebru18 dısarda müslin örtülen en büyük boyundan kullanmıstım ben. Emzir önlünğünün yanları acılıyor geçmeli almayacaksanız yanlardan gözüküyormu diye huzursuz olur insan
Happy_001 Ebru18 ne gerek war ya canım valla bos masraf yok alt degısteme bilemem nesi bılmm ne cok sacma seyler bence