Efraimmm Canselyaren benimki niye küçük korktum bak 20 cnm 400 gram şuan acaba lisanı olucak yoksa gelişmiyor mu 😞
poncikveannesii Efraimmm 21+0 bir haftadır hissediyorum geçen cuma detaylıya gitmiştim hareket etsin diye çok çikolata yedim etmedi akşam başladı tekmlere öyle olunca da korktum garip geliyor ilk olduğu için😂
Efraimmm poncikveannesii ayy kiymm yaa bende o kadar çikolata yedim ki hareketi azaldı diye korktum şeker hastası olucam diye
Zynpxx Efraimmm bende buna benzer post açtım az önce😅22+4 üz bizde öyle acıyor ki tekmeleri ama çok güzel bir his🥰20+3 iken gitmiştim 27 cm 360 gram demişti
Efraimmm Elifgoktug1 Hic sorma benimki ilk defa bu kadar sert tekmeledi bu gece önce korktum sonra muazzam bir his girdi icime
blueberyy00 Efraimmm evet ya benimki de öyle cadı kıpır kıpır maşallah ilk gebelik benimde 16 dan beri hissediyorum çok şükür
CanselUrgnc blueberyy00 maşallah sizinde mi öyle ya bende 21 haftalık hamileyim dünden beridir heryerde geziyor çocuk ya maşallah kıpır kıpır hiç uyumuyor herhalde 😀
Efraimmm blueberyy00 benimki erkek ama Dursun Ali Erzincanlı ninni ilahisini açtığım an kıpır kıpır oluyo Allah büyüktür saglikla kucağımıza alalimda vurduğu tekmeler kadar güzel bişi yok yaşadığını belirten en güzel acı
blueberyy00 CanselUrgnc evet evet benimki de öyle bir haftadir felan böyle ciddi tekmeleri oluyor arada çok güzel bir his benimki genelde hep sağ tarafta ve göbek hizamda haraket ediyordu artk sola felanda geçiyor heryerden vuruyor maşallah kuzuma
CanselUrgnc blueberyy00 ay maşallah sağlıklı olsunlar da devinsinler ama bazen ağrı oluyor devindikten sonra normal mi sizce
blueberyy00 CanselUrgnc kasılıyor sanki içerde değişik bir gerginlik ağrı oluyor ondan mi bahsediyorsun hatta kasıldıktan sonra tekrar rahatlayıp vurmalara devam ediyor
blueberyy00 Efraimmm evet ya çok şükür ki hissettiğim.ve mutlu olduğum en güzel acı o hergun vursun yeterki sağlıklı olsun sağlıkla doğsun herturlu vuruşlara razıyım ☺️☺️