N_75 Oznurrf doktorum bana onzyt hap verdi ve o şekilde geçirdim 5 aylık hamileyim hâlâ daha bazen çok bulantım olduğu için kullanıyorum.
bukusum Nar yiyorum ayva yiyorum. Ama cozumu yok. Bana tuzlu cubuk ise yaramiyor. Ikinci gebeligim ilkinde de yiyememistim. Kac haftaliksin
Oznurrf 11+3 dün gece acillik oldum sabah saat 4 e kadar 3 tane serum yedim yemek görmekten bile tiksiniyorum
Gmzgnn34 Imasleeper kesinlikle prillam ilk gebeligmde zofer zofran kullandm aylarca banamisin denesi 9 ay boynca kusrak dogma grdm ikinci gebelik prillan yazdi bu efsne bise biraz halsizlik yapiyr ama kusmaktan iydir
Imasleeper Oznurrf en başta alışma evresinde pek fayda etmiyor gibi görünsede gece 2 tane alıp sabahta aç karna 1 tane yuttun mu oh mis 🤩
Birsendemirci Bende 6. Haftadayım hiçbişey fayda etmiyo sürekli mide bulantısı ve istifra var yemek yiyemiyorum çocuk gelişmiyo diye korkuyorum nasıl başa çıkıyosunuz kızlar
Oznurrf Imasleeper Bugün özel kadın doğuma gittim o da senin dediğin gibi dedi gece uyumadan önce 2 tane at dedi bende öyle Yapcam sabah da mi alıyorsun sonrasikda